forskellige stilarter sengeforhæng

forskellige stilarter sengeforhængGardinkapper kan omdanne en almindelig vindue i et omdrejningspunkt for et værelse , samtidig skjule gardin inventar som grimme og almindelig metalstænger . Der er forskellige stilarter af kapper , og vælge den rigtige stil er et spørgsmål om vurdering af din samlede udsmykning ordningen for at finde en , der supplerer den . Uanset om dit hjem er et land føler, at det eller en moderne , elegant ordning , forvisset om , at der er en form for Valance at matche .

Modern

Moderne Valance stilarter tendens til at være slank og ukompliceret . De består normalt af en rektangulær plade , der hænger over toppen af vinduet . Panelet er som regel lavet af et holdbart klud , som du kan vælge at matche din indretning . Ofte kaldet en Wellesley Valance , kan denne stil komme med en flosset trim . Men hvis du foretrækker et meget slankt , minimalistisk design , springe trim . En simpel , rektangulær kasse læg Valance går også godt med et moderne look . Vælge en Valance med blot et par store læg for at bevare din minimalistiske motiv .

Colonial

Mange Valance typografier er til rådighed til udlån dit hjem en mere traditionel , koloniale eller New England look . Disse kapper stole på pleating , strategisk folder , putter af stof og frynser elementer til at skabe en kolonial look . Nogle koloniale stilarter omfatter den Aristocrat Valance , hvor store folder skaber swags langs toppen og siderne kommer ned i en zigzag fold , de Bordeaux Valance , hvor lodrette læg skabe Puffer af stof , og den Cambridge Swag , som består af en rektangulære , flosset panel med ender lidt længere end den midterste . En stil der undertiden omtales som den victorianske Valance gør brug af scalloping og Puffer af stof . Jo mere boks -agtigt , struktureret Salem Valance ses også i kolonistil hjem . Da navnene på bestemte stilarter kan variere fra det ene selskab til det andet , se efter " swag "eller " ascot " stile . Disse vilkår vedrører den måde, stoffet er draperet , klumpet eller syet . Bordeaux Valance er en ascot stil Valance , mens Aristocrat og Cambridge stilarter er eksempler på Ascot stilarter .

Land

For et land eller shabby chic indretning , bør en Valance skaber blid , op-og-ned afrundet zigzag elementer . Nogle virksomheder kalder denne stil den Ariana . Også hensigtsmæssigt er det Blouson Valance , som replikater udseendet af en puf franske bonde skjorte . Cafe Tiers Valance , så navn, fordi det ofte er fundet hængende i café og diner vinduer , er et simpelt , bundter panel . En " ballon " look Valance virker godt for land -indstillinger . En blomstret indretning er udbredt blandt landets -tema sengeforhæng , og vælge en sådan klud mønster med farver findes overalt i dit hjem vil udgøre en sammenhængende look .

Anden Artikel

 • hvordan man kan slippe af stencil mønster på væggene
 • Den gennemsnitlige pris på tæppe per kvadratfod
 • moderne asiatiske væg udsmykning
 • muligheder for belysning til køkkener
 • opbevaringsløsninger til et skab med en skrå loft
 • hvordan man reline en beskadiget lampeskærm
 • Hvordan tilføjer jeg pap til en lomme gardinstang ?
 • Sådan sætter du en Scio scanning atomur
 • stilfulde vindue behandlinger
 • ydre rum sjov ting til at dekorere et badeværelse
 •