design af skjulte rum

design af skjulte rumSkjulte rum tilføje en følelse af undren og legesyge til et hjem . Mange børn drømmer om at bo i et hjem med hemmelige rum med vandlås døre og snoede gange . Designe en skjult værelse er en mulighed for at lade fantasien læne sig mod den fremmede og finurlige . Ingen grund til at overveje resten af hjemmets indretning , og dette værelse er beregnet til at stå alene . Hvis du bor i et gammelt hjem, kan du tjekke huset , før du konstruere dine skjulte rum , som du måske allerede har en bag en indbygget reol .

Secret Undersøgelse

Den skjulte Døren er en central design komponent til en skjult rum-det magiske begynder ved indrejsen . En standalone reol er det mest populære valg for en hemmelig bibliotek dør . Line hylderne med gamle pulp og mysterium romaner . eller smide mistanke med praktiske ting , der ikke vil henlede opmærksomheden gerne ændre krukker eller tæpper . Du kan vinde over børn tilbageholdende med at lave lektier , hvis de kommer til at studere i et skjult rum i deres eget design . Overvej sjove farver og en væg med kridt maling . Tilføj et skrivebord og en behagelig stol . Undgå kedelige farver og klare lys . Skjulte værelser er beregnet til at blive spændende .

Emergency Room

Skjulte rum kan også tjene som et sikkert sted for børn at gå i en nødsituation . Skulle dine børn nogensinde føler bange , kan de gå ind i sikker rummet indtil du kommer tilbage . Ud over en lille kuffert til ikke -fordærvelige fødevarer , en førstehjælp kit og lommelygte , overveje at tilføje en hylde til læsestof , et spil kort , spil og et behageligt sted at sidde eller lur . Kig efter varme farver og bløde stoffer for at gøre dette rum hyggelige og behagelige for alle, der bruger det. Et specialdesignet indsætte pejs med en skydedør eller et stykke legetøj hylde under en trappe vil holde denne skjult rum . Hvis du tilfældigvis til at leve i en tornado zone , kan denne stil af skjulte rum dobbelt så en skadestue , hvis der ligger i kælderen .

Skjulte Opbevaring

Transformer en crawlspace eller skab ind i et skjult rum . Det kan ikke være nødvendigt , men en hemmelig lagerplads tilføjer en sjov touch til et rent funktionelt rum . Brug et maleri , vin hylde eller spøgelse døre som hemmelige indgangen . Et spøgelse dør er ikke skjult bag en hylde , men har interiør hængsler , ingen forskel mellem gulv og blander i problemfrit med væggen. Tapet , paneler og væg trim hjælpe forklædning et spøgelse dør . Installer hylder langs væggene , og overveje at bruge lav-spænding puck lyser , da de er nemme at installere og giver rig belysning af en lille plads .

Anden Artikel

 • gør det selv genanvendelige hjem decor
 • design af skjulte rum
 • ulv vægdekorationer
 • hvad hårdttræ gulvbelægning vil se godt ud med mørke møbler ?
 • keramiske køkken backsplash ideer
 • udsmykning ideer til en Hollywood - tema soveværelse
 • gør det selv selv forsegling laminerede plakat ark
 • rådgivning om dekorere en stue
 • hemmeligheder til hjemmet udsmykning succes
 • feng shui dør farver
 •