den bedste faux finish til badeværelser

den bedste faux finish til badeværelserBadeværelset tilbyder en plads til privatlivets fred og afslapning , og nogle gange er det det eneste sted at gå for lidt fred og ro . Det er lige så vigtigt at omtanke dekorere dette rum-som kun familien kan se-som det er at sætte tænkt ind i indretning af de mest offentlige rum i hjemmet , og det hele starter med væggene i badeværelset . En faux finish kan give ny karakter til en gamle værelse , og en unik charme til et nyt rum .

Marble

En marmorfinish kan give badeværelset et elegant føler med et strejf af det klassiske . Denne finish vil arbejde med næsten alle farver ; marmor behøver ikke at være en traditionel hvid og grå finish . For et anderledes udseende , så prøv en hvid base coat med pink , gul , orange eller endda grøn og blå striber. Hvis der allerede er marmor i badeværelset , skal du ikke bekymre dig om at matche farven . Du skal blot vælge noget , der supplerer .Denne finish vil pænt omgive et badeværelse med en klassisk eller europæisk flair . En marmor faux finish er et godt valg for dem interesseret i at tilføje en lille tekstur til rummet så godt, for slutstrygning af hvid glasur eller fransk kridt vil tilføje en marmor-lignende glans og gnistre til væggene .

åretegning

åretegning genskaber følelsen af naturtræ teksturer i maling ved at køre en kam-lignende værktøj over en underlak og gennem en anden gennemskinnelige lag at give det udseende af en træ korn . Selv den mest omhyggeligt forseglede trægulve eller vægge kan slå sig når de er omgivet af fugtig luft , og badeværelset er en af de dampest rum i hjemmet . Åretegning kan give udseende af træ med den bekvemmelighed af maling .Denne finish kan bringe nyt liv til et land tema badeværelse , eller puste nyt liv i et badeværelse med en lodge indretning . Også overveje dette finish for et sommerhus eller jagthytte badeværelset .

Aged Illusions

" Aged illusioner " beskriver en faux finish, som ligner antik , men bruger kun maling i stedet for gips . Malingen påføres med en murske i stedet for en pensel , hvilket giver en slidt , antik finish som den forventes af væggene i en italiensk vingård .For effekten kan blive vellykket, mindst tre farver skal anvendes , og der er dog ingen opad grænse . Vælge farver fra den samme familie kan holde effekten fra at være overvældende , og ikke tage fokus væk fra resten af rummets indretning . Dette er en glimrende finish til brug for en klassisk , Old World udseende, især i et badeværelse med en klo-fod badekar og dekorative fliser , der allerede er på plads.

Skyer

Blå er en af de klassiske farver til badeværelser , og tilføje en sky teknik til at væggene er en god måde at ændre udseendet af badeværelset uden udgifter til at ændre farverne på inventar såsom dræn , brusere og toiletter .Start med en skygge af lys eller himmel blå, og let skitsere nogle sky mønstre på væggene . Blend i nogle mørkere nuancer af blå og nogle hvide til at skabe en luftig tekstureret udseende .

Anden Artikel

 • Hvordan konfigurerer jeg et hjemmekontor ?
 • bambus vægdekorationer
 • DIY hjem accenter
 • hvordan man etablerer en vægbeslag til TV og elektrisk
 • trappe væg udsmykning id¦er
 • bedre hjem udsmykning id¦er
 • behandling ideer til en træ blind vindue
 • tips til at vælge område tæpper
 • DIY udsmykning til en teenager piges soveværelse
 • hvordan du installerer ikea bog hylde belysning
 •