de typer af reoler

de typer af reolerHylde systemer varierer i bæreevne og æstetik . Garage og nytte reoler ofte lavet af tømmer og krydsfiner og er kendt som faste reoler . Husstand reoler er lavet ved brug af metal beslag og seler og er justerbar . Der er også forskellige typer af hylde bøjler . Nogle bøjler er metal klip, der tillægger metal løbere , mens andre er plastiklukkere , der passer ind i huller i siderne af hylden struktur .

Back- monteret Hylder

Justerbar reoler ofte metal løbere , der er skruet til bagsiden af kabinettet . Også kendt som metal " standarder , "disse metal løbere kommer i nuancer af zink , hvid eller brun . Når standarderne er sømmet eller skruet på bagsiden af kabinettet , lange metal beslag-mellem 8 og 12 inches lang-klip ind de standarder, der har hundredvis af pre -set udskæringer skåret ind i dem . Beslagene holder op hylden . De fleste back mount reoler er normeret til højst 50 pounds af vægt . Fordelen ved ryggen montering standarder er, at der ikke er behov for side jambs . Det reoler kan installeres på enhver væg til enhver længde .

Sidemonteret Hylder

Sidemonteret standarder er fysisk stærkere end tilbage monteret . Clipsene der holder sidemonterede reoler er meget kortere , men de holder hylden fra begge sider . Standarderne også kan installeres på bagsiden af hylden for at give det endnu mere vægt kapacitet . Denne type er monteret på siden reoler er normeret til langt over 100 pounds , men sidemonterede reoler skal have bivirkninger installeret jambs . Fordelen ved side-mount , er, at enheden kan være fritstående og flyttede fra sted til sted .

PEG- monteret Hylder

Peg-monteret hylder er en billigere udgave af siden og tilbage monteret standarder . Med pind støttede reoler , der huller boret i siderne og bag på enheden . Pløkker indsættes i hullerne for at støtte reol . Fordelene ved pind støttede reoler er omkostningseffektiv og alsidighed . Stangen enhed kan flyttes hvor som helst .

To af fire Nitter

For de mest robuste reoler , to af fire knopper anvendes . Et rektangulært ramme er bygget med fast hylde steder . Hylderne er derefter faldet ind fra siden eller front . Hylderne kan skrues direkte på rammen , eller venstre løs for at tillade boligejer at fjerne en eller to af dem for at få mere højde , hvis det er nødvendigt . Vægten kapacitet på to af fire hylder er langt overlegen i forhold til enhver anden type reoler . Det er næsten ubegrænset . Ulempen ved to af fire hylder er dens uinteressante , rå træ-look . Denne type af reoler også kan være dyre , afhængigt af højde og længde .

Dado og Half-lap Hylder

Dado og halv-lap hylder også er usædvanlig robust . Hovedsagelig anvendes i garager og nogle bryggers , er det gjort helt ude af krydsfiner . Krydsfiner skæres i lange stykker . En Dado skæres halvvejs gennem hvert stykke . Banerne samles ved at glide den Dado 's sammen vinkelret på hinanden , indtil de bunden ud , skabe en lock- tætte sammenføjninger . Denne type af reoler kan rumme en hel del vægt , og fylder mindre plads end tømmer-indrammet reoler . Det kan også males , og endda er tilpasset til brug i husholdningen .

Anden Artikel

 • hvordan man opbygger en strand cabana
 • hvordan man kan bygge højt pejs mantels
 • hvordan man vælger hårdttræ gulvbelægning
 • ideer til syning et vindue Valance
 • karakteristika fransk land møbler
 • hvordan man laver en sød og billig værelse
 • hvordan man kan måle korrekt for persienner
 • vindue behandlinger for skyderen døre
 • asian udsmykning temaer
 • hvordan du udformer dit eget køkken derhjemme depot
 •