belysning tips til hjemmevideoer

belysning tips til hjemmevideoerHome videokameraer er en populær måde at optage sjove familie begivenheder eller små , mindeværdige øjeblikke i livet . Du og din familie kan værne om og genopleve de øjeblikke fanget i hjemmevideoer i årevis . Men , hvad du ser gennem kameraets Visningssøgeren er ikke altid , hvad de faktiske video vil se ud , især når det kommer til belysning . Prøve et par belysning metoder næste gang du optager hjemmevideo for at opnå bedre belysning resultater .

Natural Light

Naturligt lys er den bedste form for lys for både fotografi og videography . Hvis du er filme i løbet af dagen , bør du have rigelig naturligt lys udendørs . Hvis du er indendørs , skal du åbne gardiner og skygge til leje i naturligt lys . Din video vil blive vist mørkere , end hvad du ser med dine blotte øje , så det, hvis føles for lyst til dig , er det formentlig stadig fint til din video .ikke film direkte mod solen , da solen kan forårsage blænding i dit skud . I skumringen eller daggry , kan der endnu ikke nok naturligt lys til at filme indendørs , så tænd et par lamper eller loftslampe at supplere det naturlige lys , der kommer ind gennem vinduerne .

Indbygget Light

Nogle video kameraer kommer med en indbygget lys til skydning om natten . Lyset ligner en flash på et kamera i , at det giver lys til at skyde video om natten eller i mørke . Det er en begrænsning i , at det kun vil give lys i den præcise retning kameraet peger , elementer på siderne vil stadig være i mørke .Nogle svagt lys lamper at bekæmpe dette problem . Prøv at bruge en tre -punkts belysningsteknik : Key , fylde og tilbage lys . De centrale lys skinner på motivet forfra og /eller over , og kan være din indbygget lys . Fyldet lys er lys fra siderne , og bør være omkring halvt så lyse som den centrale lue, ligesom et svagt lys lampe . Bagsiden lyset skinner bagfra og /eller over emnet , og med til at definere emnet fra baggrunden i dit skød .Hvis dit kamera ikke har en indbygget lys , kan du købe en lille batteridrevet lys og knytte den til dit kamera . Nogle kameraer har også en nat indstilling , selv om disse billeder er typisk grønne udseende nattesyn skud og ikke fuld farve skud .

Low-Light Shooting Tips

Når du optager i svagt lys med ingen tilgængelige ekstra belysning , der er et par tips du kan prøve at få et godt skud . Først skal du slukke for auto-fokus funktionen . Da lyset er lavt , vil dit kamera konstant at lede efter emnet at fokusere på , og den deraf følgende video er dybest set en række af zoom og fokus . Også holde videokamera som stabil som muligt , prøv at skyde på et stativ eller placere den på en hård , flad overflade som et bord i modsætning til at holde den . hvis dit kamera tillader , tilføje flere hvidbalance og åbne blænden til at lade mere lys ind

Anden Artikel

 • hvordan man gør stemningsbelysning
 • hvordan man kan give lyd til en indendørs vand springvand
 • hvordan man laver et lager bænk fra en gammel skænk
 • hvordan man kan væve med spansk mos
 • cd rack ideer
 • indendørs belysning design ideer
 • kælder gulv muligheder for over beton
 • mindste loft fans
 • hvordan man kan dekorere en stue pejs surround
 • hvordan man kan dekorere med en salvie grøn maling farve
 •