beadboard backsplash ideer

beadboard backsplash ideerBeadboard er en form for paneler eller wainscoting ofte bruges i landlig stil amerikanske og europæiske hjem . Selvom beadboard almindeligvis anvendes langs bunden af væggene i forbindelse med stol rælingsprofil , kan det også bruges til at forbedre både køkken og badeværelse backsplashes . Beadboard backsplashes er ret nemt at installere. Her er nogle ideer til at gøre dem skiller sig ud , mens du stadig er funktionel .

High-Gloss Paint

Hvis du beslutter at bruge beadboard for enten et køkken eller badeværelse backsplash , vil du ønsker at overveje at male det med højglans maling og en polyurethan primer . Glossy maling er nemmere at tørre af , og hjælper med at forhindre at træet nedenunder bliver vandlidende og skæv. Backsplashes-især dem i køkkenet-ofte bliver meget beskidt under tilberedningen , så højglans maling kan varmt anbefales.

kontrastfarve Color

En beadboard backsplash vil give et køkken eller badeværelse en hytte føler , men effekten vil være tabt, hvis beadboard er vasket ud . Du ønsker måske at vælge en farve , der kontrast godt med skabe. For eksempel , hvis dine skabe er hvide kan du vælge en dyb rød eller dyb gul farve til beadboard backsplash . Hvis du har mørke brune frysere , kan du vælge en lys gul eller blå for at lysne op i køkkenet .

metallak

Hvis du stræber efter en moderne look , kan du overveje at male din beadboard backsplash en metallisk sølv farve . Rustfrit stål er meget populær i køkkener , men du kan få en lignende kigge efter en brøkdel af de omkostninger ved at male dine beadboard . Faktisk har metallisk beadboard mere konsistens end rustfrit stål , hvilket gør det til en endnu mere unikt look .

Par med Tile

Beadboard backsplashes give en New England-stil flair til et køkken eller badeværelse , men du måske ønsker at parre den med dele af fliser . Flise er meget alsidigt og lettere at rengøre . Beadboard parret med fliser kan gøre begge materialer skiller sig ud mere . En idé er at bruge beadboard for størstedelen af backsplash , men brug flise bag ovnen .

håndklædeholder

at krydre din beadboard backsplash , overveje at tilføje et håndklæde rack eller kroge til det . Især i et badeværelse , vil en håndklæde rack langs backsplash se elegant og samtidig være funktionel . Kroge langs et køkken backsplash kan give nyttige steder at hænge redskaber eller håndklæder .

Anden Artikel

 • hvordan man kan skjule ledninger , når omlægningen af tv / computer
 • færdig vaskerum ideer
 • køkken sidelæns vandhaner typer
 • hvordan man kan skære klare kroneformen
 • Hvordan installerer jeg en Tarkett limfri gulv på karret ?
 • hvordan man åbner en dækplade til et fluorescerende lys
 • stue design ideer og tips
 • hvad maling farve går godt med brun træ arbejde ?
 • hvordan man kan male harlekin accenter
 • Tiki bambus dekorationer
 •