teen soveværelse redecorating ideer

teen soveværelse redecorating ideerDe fleste teenagere tænker på deres værelse som deres personlige fristed . Så nyistandsætte det i en stil , der passer til din teenager personlighed , afspejler deres interesser og gør dem til at føle sig hjemme . Da rummet er i dit hus , men gør det til en fælles indsats . Sammen med din teenager skabe et rum , du både kan leve med .

Fashionista Runway

Mange teenage piger og drenge er passioneret om mode . Tænd din teenager værelse i en modeopvisning . Male væggene en dyb , fed farve , såsom mørk rød , lys pink eller dyb blå. Udsmykke væggene indrammede mode stykker . Køb Vogue eller GQ magasiner , afbrød dækker og ramme dem . Du kan også købe vintage magasin vægtæpper derhjemme indretning og discountbutikker . I stedet for at hænge billeder på væggen med et søm , slips et bånd på bagsiden af rammen og hænge det fra en elegant bue . Udskrive billeder fra modeshows , ikke blot som kunst , men også for dukker af farve . Endelig ( hvis rummets store nok) , lave en falsk bane med en lang træ platform . Male banens hvide og placere din teenagers seng på toppen af det .

Hall of Fame

De fleste teenagere er til mindst ¨¦n sport . For din sport fanatiker , skal du oprette en hall of fame værelse . Hvis din teenager er fan af fodbold , fodbold eller baseball , male væggene grønne til at matche feltet ( du kan endda pynte en fodbold rum ved at male værftet markører på væggene ) . For volleyball og basketball fans , male værelset en gylden brun som gulvet i en domstol . For fans af svømning og dykning , male væggene blå . Download billeder af din teenagers yndlingsspillere på en cd og få billederne blæst op stort set på et foto butik . Vedhæft billeder til væggen og skrive spillerens statistik under dem i sort maling , tilføjer en kant omkring de to dele . De billeder vil se ud som store sports samlekort . Glem ikke at sprænge et billede af dine egne teenager at spille den sport , han elsker , og tilføje, at den mur af berømmelse . Medtag hylder rundt i lokalet for at vise alle pokaler , medaljer eller priser din teenager har vundet .

Musik Exec

Tænd din teenagers værelse i en musikstudie ved hjælp af en smule kreativitet . Male væggene i en grå eller sølv farve. Købe gamle vinyler fra enhver pladebutik ( for at gøre dette projekt billigere , købe brugt poster ) og spray maling i lyse sølv og lyse guld . Paint posterne til at ligne en " guld " eller " platin " hits . Købe en tom plak fra et håndværk butik og skriv din teenager foretrukne kunstner /band navn øverst , efterfulgt af albummet navn og hvor mange eksemplarer af albummet blev solgt ( guld records har solgt 500. 000 enheder ; platinplader har solgt millioner enheder multi-platin har solgt 2. 000. 000 enheder, og Diamond Records har solgt over 10. 000. 000 enheder ) . Frame journaler og hænge dem op på væggen .

filmmogul

Hvis du har en teenager , der elsker film , skal du vælge en Hollywood-tema . Male væggene guld til fange glimmer og glamour i Hollywood eller røde for at symbolisere den røde løber . Ramme billeder af din teenagers favorit skuespillere går på den røde løber og hænge dem rundt i lokalet . Du kan købe falske Oscar statuer at pynte på hylderne , så godt. Eller dreje rummet i en din teenagers personlige Walk of Fame . Male rummet en mørk grå og maling store , laksefarvede stjerner langs væggene . Brug stencils og guld maling til at sætte navne på hendes foretrukne skuespillere i stjernerne . Tegn en cirkel under navnet , og i midten trække en gammel film kamera som dem på Hollywood 's Walk of Fame .

Anden Artikel

 • hvordan man kan finde billige væg kunst for home decor
 • hvordan man kan bruge stiger i home decor
 • asiat home decor ideer
 • hvordan man kan afgøre dit hjem decor stil
 • redecorating & maleri ideer
 • tropiske home decor gaver
 • teen soveværelse redecorating ideer
 • hvordan man kan gøre drivtømmer i home decor
 • prinsesse værelse decor ideer
 • hvordan man kan styrke hjem decor med udløb dækker
 •