teen redecorating ideer

teen redecorating ideerNår et barn vokser ind i en teenager , hans tøj er ikke det eneste, han voxer-. han også er parat til at opgradere sit soveværelse fra en barndom tilholdssted for en personlig teenage pad . Istandsættelse kan være så simpelt som slapping på en frisk lag maling eller så komplekst som omlagt hele rummet , så har et spil plan og nogle kreative ideer , før du hopper ind i dette projekt .

Paint

Du må ikke overse væggene , når redecorating en teenage soveværelse . De omgiver alt i rummet og kan definere rummet . Kontrast mørke farver som sort med noget lysere , ligesom agurk grøn eller blågrøn . De barske farvekontrast kan give rummet en hip , moderne look . Lad din teenager eksperiment , også . Brug svampe eller splatter maling teknikker , skaber mønstre og teksturer på væggene . Dette vil give en lidt ungdommelig energi til rummet , samtidig med at din teenager til at udtrykke sig . Han kunne endda male dele af muren med tavlen maling , hvilket giver plads til at kradse notater , tegninger og to-do lister lige der, hvor han vil altid se dem .

spare plads

Bestem hvad din teenager planer om at gøre i hendes soveværelse . Er det kommer til at være et ensomt rum eller et sted , hvor hun og hendes venner kan hænge ud ? Hvis det er sidstnævnte , planlægge i overensstemmelse hermed og spare plads hvor det er muligt . Hvis din teenager ikke er særlig godt organiseret, kan organisatoriske redskaber og møbler være en prioritet. Det betyder reoler , kommoder og opbevaringsrum . Prøv stabling lagerenheder lodret for et unikt udseende, der sparer også plads til siddepladser . Hvis du går efter en industriel look , kan arkivskabe være en lagringsløsning til skoleopgaver eller gamle blade . Du kan også hæve sengen for at rumme under -the-seng opbevaring . Under alle omstændigheder , . planlægge ud af, hvor alt bliver lagret , og hvordan det vil blive organiseret , før du fokuserer på dekorationer

renovere

I stedet for at betale for at erstatte barndom møbler , opmuntre din teenager til at renovere og redesign det . Det er ikke nødvendigvis så svært som det lyder-han kan forvandle en gammel kommode , for eksempel ved slibning det ned , malerarbejde det og udskiftning af skuffen trækker . En hovedgærde kan opdateres med skum polstring , stof og en hæftepistol . Hvis din teenager er særligt handy med mønstre og syning , kan han mode en slipcover for en gammel stol eller kærlighed sæde .

Anden Artikel

 • galleri værelse decor ideer
 • hvordan man kan gøre drivtømmer i home decor
 • asiat home decor ideer
 • hvordan man kan styrke hjem decor med udløb dækker
 • hvordan man kan dekorere dit hjem eller kontor med rock og mineral home decor
 • spisestue redecorating ideer
 • hvordan man kan styrke hjem decor med kontakt plader
 • hvordan man bruger corkboard til in- home decor
 • sjov home decor
 • hvordan man vælger hjemmebiograf decor
 •