spisestue redecorating ideer

spisestue redecorating ideerSpisestuer er et af de mest formelle områder i mange hjem . Når redecorating en spisestue du lægger din bedste fod frem . Dette er den plads der typisk bruges til særlige selskab og sit-down middage . Tag dig tid til at samle en virkelig sammenhængende kigge efter en spisestue du kan være stolt af .

Gulvbelægning

En af de første ting, som folk ser i ethvert rum er gulvet . Vælg gulve , der betjener din spisestue godt og samtidig skabe en behagelig overgang til tilstødende rum .

Trægulve er fremragende til spisestuer . Let at rengøre og pleje , trægulve også tilføje et strejf af elegance , og kan blandes i enhver form for dekoration . Vælg mørke farver for en mere formel føle eller lyse toner for at give din spisestue et strejf af afslappet .

Tile er en anden populær valg til spisestuer . Glat sten fliser som granit eller marmor tilføje raffinement . Rough cut kalksten eller skifer fliser giver mere af en hjemlig atmosfære til dit spiseplads . De fleste fliser er forholdsvis billig og nem at passe . Custom terrazzo og lerklinker kan være en bekostelig affære og kræver specialiseret rengøring .

Område tæpper er ofte bruges til at indramme spiseplads . De kan lægges over træ , fliser eller endda som en accent over væg-til-væg tæppe . Tæpper er bekvemt at erstatte , eller sende ud til rengøring og reparation efter behov . De kommer i en bred vifte af stilarter fra traditionelle orientalske tæpper til moderne .

Walls

væggene i dit spiseplads tjene som kulisser for møbler og belysning . De fleste moderne hjem bruge maling som en vægbeklædning . Tapet er også almindeligt .

Paint farver kan slå tonen an for dit værelse . Neutrale farver med subtile accenter give en afdæmpet baggrund . Mørkere farver , eller høj kontrast accenter og trim , skabe mere energi og drama . Fokus på den føler, du ønsker , når du vælger maling .

Tapet kan medvirke til at skabe den rette tone i din spisestue . Tilføj elegance med et mønster som Étoile for en traditionel føler , eller gå med geometriske mønstre og striber til en mere moderne stil . Texture kan også være en faktor . Opvokset mønstre i tapet tilføje en luksus tekstil se til dine vægge.

Lister , stol jernbane og wainscot er alle almindelige indstillinger i spisestue indretning . Vælg krone , Baseboard og tarme , der supplerer de eksisterende træværket for en sammenhængende design . Brug en monoton bemaling for en nuanceret tilgang , eller male trim i en fed supplerende farvetone for en pop af farve . Brug bejdse til at bringe kornet i jeres profiler er en anden mulighed .

Lys og Windows

Lys og skygge spiller en stor rolle i fornemmelsen af ethvert rum . At vælge den rigtige lamper og vinduer behandlinger kan være med til at forme lyset i din spisestue .

Vælg dramatiske retningsbestemt belysning , såsom lysekroner eller vedhæng til en formel look . Indirekte belysning såsom væg Sconces og op-lys over lister egner sig til en mere afslappet atmosfære .

For et dramatisk look , bruge tunge gardiner for at overdøve naturligt lys , så dine armaturer til at forme rummet . For en mere luftig føler , at bruge lys-farvet draperier framing sheers at give så meget naturligt lys ind som muligt .

Spejle og andre reflekterende overflader , såsom glas bordplader , kan bruges til at forstørre tilgængelige lys . Spejle også bidrage til at skabe en illusion af mere plads . Du kan købe hængende spejle , eller har et spejl monteret på en væg , med eller uden en dekorativ ramme , at åbne op for din plads endnu mere .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere dit hjem eller kontor med rock og mineral home decor
 • hvordan man kan styrke hjem decor med udløb dækker
 • asiat home decor ideer
 • hvordan man bruger corkboard til in- home decor
 • galleri værelse decor ideer
 • hvordan man kan afgøre dit hjem decor stil
 • tropiske home decor gaver
 • spisestue redecorating ideer
 • hvordan man kan bruge stiger i home decor
 • hvordan man kan pleje din rock og mineraler home decor og smykker
 •