prinsesse værelse decor ideer

prinsesse værelse decor ideerSå længe du er villig til at gøre lidt arbejde , behøver du ikke at tilbringe en konges løsesum for at skabe en kongelig retræte til din lille prinsesse . Nogle kreativitet , tålmodighed , tid og indsats er alt hvad du behøver for at producere din egen luksuriøse prinsesse tema på en relativt lav pris . Skær budgettet endnu mere ved at søge efter stoffer , maling og dekorationer på sparsommelighed butikker eller udsalg .

Vægge og gulve

De farver du vælger til væggene og gulvene i prinsesse soveværelset give grundlæggende baggrund og hjælpe med at sætte tonen for det overordnede design . Mørk rosa tæppe , metallisk guld-malede trim og lys-pink-og-lys-creme stribe malet vægge skaber en kongelig tema med nok lyserødt til enhver prinsesse . Faux guld dørhåndtag og vindue låse supplere de rige trim .

Bed

En overbærende seng med en baldakin er næsten et krav om en prinsesse-tema soveværelse . En tvilling madras dækket med fløde ark , en pink blomster tæppe og blomsterformede puder danner selve sengen . Prinsessen hovedgærde består af et stort , krone-formede stykke krydsfiner , der er omfattet i metallisk guld maling . En stor , plast , lilla diamant toppen hver krone spir.

Prinsessen seng baldakin består af et stort brodérrammen dækket i metallisk guld maling og fastgøres til loftet over puden-området af sengen . Lange længder af hvid, creme og pink tyl kaskade fra rammen, der falder omkring siderne af sengen og bag hovedgærde . Plastic lilla perler trimme bunden af hver tyl stykke og en række af de perler ombrydes omkring Hoop for et rigt accent .

Soveværelse

Et almindeligt hvidt natbord og kommode med metallisk guld blomster trim og lilla diamant-formede knapper supplerer himmelseng 's royale stil . En hvid skrivebord med smarte guld ben , en matchende væg spejl og en matchende taburet med en lyserød fløjlspude oprette en forfængelighed station . En høj , slot-formede , lyserøde træ reol og en bænk-formet , metallisk guld-malet legetøj boks med en lyserød fløjlspude tilbyde attraktive opbevaringsrum .

dekorative accenter

Det er de små detaljer og dekorative accenter , der hjælper binde et værelse design sammen , især noget så overdådige som en prinsesse tema . Lilla perle trimmet , hvid tyl gardiner hængende fra gylden gardinstænger tilføje en subtil ramme til vinduerne . Gamle billedrammer dækket i metallisk guld maling og fyldt med blomster billeder skaber fine detaljer til væggene .

En metallisk guld-malet lysekrone med dinglende plastik lilla diamanter tilføjer et klassisk touch til midten af loftet . En mindre udgave af lysekrone hænger på væggen over natbordet til at give en læselys . En enkel slot dukkehus og /eller prinsesse dukker på en lille hvid bord sikrer din lille man kan foregive at være en prinsesse uanset hvad hun spiller .

Anden Artikel

 • teen redecorating ideer
 • hvordan man kan afgøre dit hjem decor stil
 • hvordan man bruger mannequiner i home decor
 • hvordan man kan pleje din rock og mineraler home decor og smykker
 • hvordan man vælger hjemmebiograf decor
 • asiat ideer til rolig home decor
 • hvordan man kan finde billige væg kunst for home decor
 • hvordan man kan dekorere dit hjem eller kontor med rock og mineral home decor
 • prinsesse værelse decor ideer
 • redecorating & maleri ideer
 •