om patriotiske land home decor

om patriotiske land home decorPatriotiske indretning udstiller følelse af stolthed for landet . Dette sker gennem dit valg af farver til accenter rundt i hjemmet . Country indretning er ofte omtalt som primitive så godt, fordi det vender tilbage til det tidspunkt, hvor pionerer og nybyggere . Patriotic land decor , også kaldet Americana , kombinerer elementer fra ældre tid og national stolthed

Primitive Udsmykning

Primitive udsmykning refererer til at bruge udsmykning , som blev brugt for lang tid siden , eller har udseende af at være brugt for lang tid siden . Der er to måder at opnå dette. Den ene er at få nye dekorationer , som er lavet til at se slidt . Country indretning er populært , så det er nemt at finde dekorationer af denne stil . En anden måde at finde land indretning er en antik butik . Disse butikker vil ikke kun have antikt udseende dekorationer , men vil også have faktiske land antikviteter .

Americana

americana er en anden betegnelse for patriotisk indretning . Det betyder med rød , hvid og blå til at dekorere dit hjem . Brug stjerner og striber til fuldt ud at udforske denne stil . For land patriotisk stil , falmede vælge eller mørkere nuancer af farven , ikke levende blues og rød , da dette vil gøre tingene ser ud til at være nye . Din hvide skal se falmede og mørke så godt. Dekorere med gamle metaller som tin og kobber så godt. Guld og sølv kan forekomme for fedt for denne udsmykning.

Materialer

Dette tema kræver naturlige materialer . Brug ikke plast eller andre syntetiske materialer , fordi disse ikke var til stede under " primitive " tider . Brug i stedet materialer som træ , lærred , metal , og bomuld . Desuden kan porcelæn bruges til ting som plader . Når du er færdig , vil disse være meget holdbare . Hvis du ønsker at være kreativ , male dit eget porcelæn eller ler retter . Besøg keramik butikker , der ild og glasur disse stykker . Hvis du har en ovn , kan du gøre det selv .

Accenter

Der er uendelige accenter du kan bruge med dette tema . Sørg for, at dekorationer kredser omkring patriotiske temaer . Puder og smide tæpper arbejde som accenter også. Suppleant hjælp stjerner og striber . Også , quilts er nyttige til at dekorere med . Brug dem som kaster , for at holde varmen eller hænge dem på væggene som en gobelin . Hvis du vælger at hænge dem , så sørg for de fylder en betydelig del af muren .

Overvejelser

Hvis du har problemer med at plukke ud farvenuancer eller tænker på design til at bruge, tage et kig på Old Herlighed, den originale amerikanske flag. Den dybe røde og blå vil hjælpe dig med disse nuancer og lærredet farve vil hjælpe dig med at vælge en passende hvid .

Anden Artikel

 • om patriotiske land home decor
 • hvordan man kan bruge stiger i home decor
 • hvordan man bruger corkboard til in- home decor
 • hvordan man kan afgøre dit hjem decor stil
 • teen redecorating ideer
 • prinsesse værelse decor ideer
 • værelse decor virkninger på menneskers følelser
 • hvordan man DIY goth hjem decor
 • billige redecorating ideer
 • asiat ideer til rolig home decor
 •