hvordan man vælger hjemmebiograf decor

hvordan man vælger hjemmebiograf decorHjemmebiograf da © kor er kunsten af dette årti . Det er ofte kreative , sjove , og endda inspirerende . Med ubegrænsede valgmuligheder i hvad der er tilgængeligt for denne type da © cor , kan det være en skræmmende opgave at vælge et tema . Efter alt , det engang er gjort , vil du være at bruge en masse tid i det . Dette gør at vælge hjemmebiograf da © kor så vigtigt som at vælge elektronikken , du vil bruge til det .
For at være sikker på dine valg , der er visse trin, du kan tage for at vælge det rigtige hjemmebiograf da © kor for dig og din familie .

Du skal bruge:
Time
. Værelse .
Budget .
Udstyr .


1 .
Vælg et budget .
hjemmebiografer kan dekoreres i enhver stil , der passer til ethvert budget . Valg af et budget , før du går i gang , vil bidrage til at sikre , at udgifter ikke kommer ud af kontrol , og at du bliver tilfreds med hvad du har gjort .
2 .
Vælg et værelse .
det rum, du vil være udsmykke vil gøre en forskel . Små værelser kan forbedres for at se og føle større , og et stort værelse vil give plads til at lege med siddepladser og andre rum relaterede emner . Lyd barrierer kan også spille ind , hvis lokalet er tæt på støjende opholdsstuer . Uanset hvad , kan dens størrelse og placering i hjemmet gør en forskel i , hvad da © cor , du vælger.
3 .
Gør noget research .
Adskillige hjemmesider tilbyde billeder og ideer til hjemmebiograf da © cor . Hjemmebiograf blade vil også byde på masser af ideer . Disse kan køre fra den meget omfattende til ganske enkel . Forskningen vil bidrage til at opdage nye måder at dekorere og udvide din horisont , som giver dig muligheder , som du måske ikke har tænkt over før .
4 .
Vælg et tema
Når du har en idé , så er du klar til at vælge et tema til din hjemmebiograf . Et tema vil være grundpillen i din udsmykning , og vil hjælpe til at vælge forskellige muligheder i farver , kunst , type af sæder , og de fleste alt andet i rummet . Et tema kan være baseret på næsten hvad som helst . Disse kan omfatte specifikke film ( såsom " Grease " , nogen af " Indiana Jones " film , eller noget andet) , fritidsinteresser ( f. eks veteranbil indsamling eller dyrke sport ) , Amerika eller ethvert andet land , almindelige udendørs tema Eller millioner af andre .
5 .
Vælg elementer til at passe dit tema
Når temaet er plukket , så det virkelig sjove begynder . Unikke genstande til at matche temaet og tilføje sjove og blænde til din hjemmebiograf , kan afhentes på loppemarkeder , garage salg , specialbutikker , online spillesteder , og selv indsamlet fra hvad du måske allerede har . Ting som sæder, maling og gulvtæpper vil være lettere at vælge, hvornår matche det til tema, så godt.
6 .
Sæt dit værelse sammen
Når disse valg har alle været foretaget , har da © kor blevet indstillet. Du er klar til at sætte det hele sammen og nyd din helt egen brugerdefinerede hjemmebiograf oplevelse . Det er sikker på at være en fornøjelse for mange år fremover .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger mannequiner i home decor
 • billige redecorating ideer
 • tropiske home decor gaver
 • galleri værelse decor ideer
 • asiat home decor ideer
 • hvordan man kan finde billige væg kunst for home decor
 • sjov home decor
 • hvordan man bruger corkboard til in- home decor
 • værelse decor virkninger på menneskers følelser
 • gør det selv genanvendelige hjem decor
 •