gør det selv genanvendelige hjem decor

gør det selv genanvendelige hjem decorGør-det- selv genanvendelige indretning af hjemmet er et middel til at give nyt liv til gamle møbler . Dekorere dit hjem til en brøkdel af udgifterne til nye møbler , hvis du kender et par simple teknikker til genindvinding og nyorientering brugte stykker . Sparsommelighed butikker , værftets salg og loppemarkeder er gode steder at lede efter møbler , der har behov for lidt TLC

Projekter

En af de enkleste og mest dramatiske genanvendelige indretning af hjemmet projekter, som du kan gøre er at genvinde stol sæder og gavle med friske stof . Gendannelse af en sofa eller en fuld stol er en gør- det-selv projekt, som er lidt mere kompliceret , men stadig lade sig gøre .

En anden simpel måde at genbruge gamle møbler er at give den nyt liv med en frisk lag maling eller bejdse . Reparation rifter og mangler i træ møbler og male dem til at gøre dem til at ligne nye .

Materialer

Du kan genoprette stol puder eller gøre en polstret hovedgærde fra en almindelig træ hovedgærde , skal du polstring skum , pladevat og stof skåret til at passe den ene side af dit projekt . Den enkleste måde at skære polstring skum er med en elektrisk kniv . Fastgør stoffet og pladevat til træstol sædet eller på bagsiden af en træ hovedgærde med en hæftepistol . Spray lim også kommer i handy at holde polstring puden på plads .

For at gøre en monteret slip dække for en sofa eller en stol , skal du stof , lige ben og en symaskine .

Maleri eller pletter træ møbler for at skabe genanvendelige hjem indretning kræver sandpapir eller ståluld , træ fyldstof , primer og maling og pensler eller pletter og en maling svamp . Hvis du har brug for at fratage male helt fra træ til pletten det , skal du have et træ stripning produkt eller en rystepudser . Kommercielle træ stripning produkter kan rodet , men de er nemmere at bruge på træ møbler med dekorative accenter end en rystepudser .

Process

Gendanne en stol sæde eller en træ hovedgærde i nogle få trin . For en stol sæde , skal du fjerne det fra stolen og fjerne den gamle struktur og polstring . En let lag spray lim på stolen vil holde den nye polstring på plads . Omfatte de nye polstring med pladevat og stof , hæftning både på undersiden af stolen .

Transform en almindelig træ hovedgærde i en polstret eller polstret hovedgærde med samme proces som inddrive en stol sæde , men på en større skala. For en tilsat touch , gøre dine hovedgavl tuftede ved at bore huller gennem skoven , før du dækker den forreste med polstring , pladevat og stof . Efter den er dækket , skal du indsætte en polstring nål og tråd gennem huller for at vedhæfte knapper på forsiden af din hovedgærde .

at gøre en monteret slipcover , drapere stoffet , ansigt ned over sofaen eller stolen ramme . Pin stoffet til at skabe monteret sømme på linje med siderne og bagsiden af arb . Sy sømme sammen og du har en slipcover , der passer til dine møbler . Dækker puder er enklere , wrap pladevat og stof omkring den gamle puder og fastgør den på ryggen med krog-og-loop skruer .

Maleri træ , der er blevet tidligere farves kræver lidt forberedelse . Reparere eventuelle mangler med træ fyldstof og give værket en let slibning før grunding og maling det . Før farvning møbler , der er tidligere er blevet malet , skal du fjerne alle spor af maling først.

Når malerarbejde eller re-farvning træ , sand overfladen let med ståluld eller lys-sandpapir til at bryde finish og forberede overfladen for at acceptere den nye finish . Påfør maling eller bejdse for at oprette din genanvendelige indretning af hjemmet.

Anden Artikel

  • sjov home decor
  • galleri værelse decor ideer
  • billige redecorating ideer
  • asiat ideer til rolig home decor
  • tropiske home decor gaver
  • gør det selv genanvendelige hjem decor
  • hvordan man kan finde billige væg kunst for home decor
  • asiat home decor ideer
  •