sjov home decor

sjov home decorForlade verden af begrænsede , perfekt afstemt interiør til kataloger og arkitektur magasiner . Injektion finurlig udsmykning ind i dit hjem giver det farve , energi og personlig stil . Du kan afsætte en weekend til en sjov udsmykning projekt , som viser en samling af Pez slik dispensere på din stue væggen , eller fylde din pejs mantel med fotografier af berømtheder i stedet for familiemedlemmer. For at gøre en større plask , vedtage en festlig og sjov udsmykning ordning , redoing dit hjem i temaer som tiki , boheme moderne , mexicanske Cantina , surf shack eller Bollywood glam .

 

 

 

 


 

Oprettelse af en Sjov Bagtæppe

En af de nemmeste måder at gøre en dramatisk indvirkning på et værelse er med sjove og kreative farveskemaer eller finish . En lys accent væg i periwinkle blå , solskin gul , mango orange eller limegrøn sætter en optimistisk note . Hvis du har kunstneriske evner , kan du overveje at male et vægmaleri på en stue eller soveværelse væg . Du kan holde det enkelt og male en baggrund af havets bølger eller en stjerneklar himmel , eller gøre et mere komplekst design , såsom et træ og dyr i silhuet . Tapet med fed grafik giver et værelse grafisk pop . Til en enklere opdatering gælder væg decals med sjove motiver , såsom en kurvet linje af fugle i flugt eller en trim af overdimensionerede Paisley .

Integration Sjov Boligudstyr

bryde fri af monokromatisk eller overdrevent koordineret interiører ved at vælge sjove møbler . En sofa eller stol i en stor blomstret mønster giver en stue et strejf af sjov under ophold chic . For et funky look , der en tuftet skammel i nærheden af et vindue og omgive det med gulvpuder af diverse former, farver og mønstre . Dit køkken får en sjov retro makeover med en 1950'erne Formica bord omgivet af diner stole . I soveværelset , bliver en simpel seng en eksotisk flugt med tillæg af en myggenet eller en baldakin flydende overhead . Lav en veranda eller terrasse en tiki bar ved at dedikere et hjørne på en hylde eller ø omgivet af bambus og bananblade .

accessorizing med Fun Pieces

Sjov tilbehør gnist samtaler og fortælle historier om din fortid og dine interesser . Stak et miskmask af malerier , tryk , tegninger og kunst postkort lodret på en smal væg til at fremkalde en Paris salon . Vedhæft en flydende hylde til en stue væg , så du kan vise en samling af din barndom legetøj eller fremvise dine seneste DIY projekt . Kitschede elementer som japansk legetøj , mexicanske voksdug trykt med tropiske frugter og blomster , helgen stearinlys eller tiki totem holde udseendet sjov og frisk .

Anden Artikel

  • billige redecorating ideer
  • galleri værelse decor ideer
  • asiat home decor ideer
  • tropiske home decor gaver
  • sjov home decor
  • asiat ideer til rolig home decor
  •