asiat ideer til rolig home decor

asiat ideer til rolig home decorDe asiatiske kulturer har haft et håndtag på indretningsvirksomhed i århundreder . De rene linjer , enkelhed og fokus på harmoni have forårsaget udsmykning stil at blive populær i den vestlige verden . Du kan nemt integrere aspekterne af asiatisk stil ind i dit nuværende design, hvis du ikke ønsker at forpligte sig til en hel istandsættelse eftersyn . Du skal bare følge et par tips til at tilføje nogle asiatiske flair til dit hjem .

Feng Shui

Feng Shui spiller en meget vigtig rolle i de asiatiske home decor . Denne ældgamle praksis dikterer arrangementer af objekter i et rum til at oprette den optimale positive strøm af energi . Tjek en bog på dit lokale bibliotek for at få tip om , hvordan man arrangerer møbler for at opnå harmoni i dit hjem .

Farver

Et par nuancer en fremtrædende placering i asiatisk udsmykning stil , som har en tendens til at indarbejde neutral beige og brune , for eksempel . Men , dyb rød ofte giver en accent farve i møbler , kunst og andre detaljer , og skov , der anvendes i møbler er ofte malet en lakeret sort .

Natural Accenter

Asiatiske indretning ofte bestræber sig på at bringe fred og ro . Planter og andre naturlige objekter ofte udtryk for harmoni i hele Asien-tema boliger , som ofte indeholder en række enkle og arkitektoniske planter som orkideer . Bambus , et centralt naturligt element i de asiatiske udsmykning , kan fremstå som en potteplante , en byggemateriale i møbler eller udsmykning accenter såsom billedrammer og andre genstande.

funktionelle møbler

asiatisk-inspirerede boliger gør brug af enkle , funktionelle og visuelt beroligende møbler . Typisk , en masse af boliger i de asiatiske lande har en pladsmangel , som kræver kreativitet med lagerplads og rum . Elementer som madrasser , der kan skifte fra seng til sofa , tilføje tabeller med opbevaringsrum og mindre stykker af møbler en alsidig touch uden at optage for meget plads . Desuden asiatiske hjem indeholder ofte høje skærme , der kan bryde op et værelse eller give behov for privatliv .

Textures

Tænk over det teksturer du vil bruge i din stue . Asiat indretning ofte gør brug af flere specifikke teksturer . Opnå det look med silkeblød pyntepuder , skinnende lakerede møbler og bambus vindue nuancer og gulvmåtter . Asian design ofte indeholder antydninger af jade samt tilbehør såsom ris papir lanterner og skærme .

Simplicity

Enkelhed er nøglen til at gøre en asiatisk udsmykning tema arbejde . Forsøg ikke at bruge alle aspekter af asiatiske dekorerer i hvert værelse. Kun holde , hvad du har brug for i hvert værelse , rod har ingen plads i denne type indretning . I stedet for at have en masse smykker og andre genstande på hylder og borde , organisere dem i opbevaringsrum og kabinetter , ud af stedet .

Anden Artikel

  • asiat ideer til rolig home decor
  • sjov home decor
  • billige redecorating ideer
  • asiat home decor ideer
  • galleri værelse decor ideer
  • tropiske home decor gaver
  •