asiat home decor ideer

asiat home decor ideerAsiat home decor kredser omkring flow og harmoni . Inden for disse parametre , men du har masser af plads til eksperimenter og kreativitet . Du kan oprette en asiatisk tema i dit hjem gennem nogle enkle tilføjelser af tilbehør og illustrationer , eller du kan investere mere tid og penge i en fuld -home makeover . Husk at gøre det look din egen ved at tilføje iøjnefaldende samleobjekter , familie arvestykker og fotografier på en måde, fortsætter indretning flow

Palette

Den asiatiske palet begynder med jordfarver . Alt fra let farvet træ til dyb mahogni og rosenrøde kirsebær er hjemme i Asien design . Sort er en anden fælles element , der ofte bruges som en accent , som med sort lak rammer eller sorte detaljer i vægtæpper og tekstiler . Hvid er ikke så almindeligt , men cremer , elfenben , beige og andre falmede jordfarver er typiske . De fleste asiatiske interiør punch op i havet af neutrale med nogle dristige accent farver , ofte rød , lyse blå , persimmon orange og dyb grøn .

Møbler

Asiatiske indretning stilarter træk mange typer af møbler , men ofte består af det meste naturlige materialer såsom træ , sten , papir , bambus og ler . Møbler er solidt og godt udformet , men kan også være forholdsvis let , så dele, der skal omplaceres let til forskellige anvendelser. Det futon , der konverterer fra en sofa til en seng er et klassisk eksempel på denne tradition , som er tri-fold væg skærme , der konverteres fra at blive vindue belægninger til rumdelere . Skabe , garderobeskabe og hylder ofte indeholder flere skuffer og hylder i forskellige størrelser , så du kan drage fordel af skjulte opbevaring samt display hylder . Lav , modulopbyggede møbler er populær på grund af sin alsidighed og den måde, det giver plads til at være mere åbne og naturligt lys til at flyde gennem det indre.

Tilbehør

Asiatiske tilbehør er forskellige , lige fra kinesisk antikke keramik til tibetansk væg ruller , japansk fajance skåle til koreanske tegneserie kunst . Tilbehør kan afspejle den asiatiske filosofi yin /yang , sideordning kontrasterende stykker i en interessant tableauer . For eksempel kan du indstille glat lak keramik på en ru rattan mat eller lyse sort sten i en hvid tekop . Belysning er en anden overvejelse , med lanterner , papir nuancer og gennemskinnelige inventar give hjemmets interiør en varm glød .

Anden Artikel

  • asiat home decor ideer
  • tropiske home decor gaver
  • asiat ideer til rolig home decor
  • billige redecorating ideer
  • sjov home decor
  • galleri værelse decor ideer
  •