shaker køkken ideer

shaker køkken ideerShaker køkkener fremhæve elegante , smukke træværk . Træværket i en Shaker køkken spiller en vigtig rolle , når dekoration Shaker stil . Du kan optage Shaker udsmykning stil i dit køkken uden remodeling hele køkkenet , medmindre du ønsker det . Implementering af et par opgraderinger til de eksisterende elementer i dit køkken fungerer godt , når du opretter et køkken indrettet i Shaker -stil .

Træværk

Træværk spiller en vigtig rolle i en Shaker køkken . Almindeligt ahorn eller kirsebær træ pryder en Shaker køkken . Skabe kræver en stor mængde plads i et køkken og kan gøre eller bryde udseende til rummet .

fryser drejeknapper

I stedet for at købe skinnende rustfrit stål kabinet drejeknapper og skuffe trækker , installere træ knapper og skuffe trækker . Typisk , ikke skinnende knopper ikke fungerer godt i en Shaker køkken . Simplistisk design og sans for detaljer til at fungere bedre i denne type køkken.

skabslåger

Når du vælger dørene for dine skabe , skal du vælge dem med forsænket døre . Forsænkede døre har en ramme omkring ydersiden af døren og den indvendige panel fordybningerne ( led ) . Forsænket skabslåger har slanke , rene linjer og udstråler Shaker køkken .

Farver

Når du vælger de farver til at indarbejde i din Shaker køkken , vælge farver der findes i naturen . Pink , appelsiner , gule , grønne og blå fungerer godt til at dekorere en Shaker køkken . Vælge en farve der findes i naturen supplerer de naturlige elementer der typisk findes i en Shaker køkken .

Countertops

Laminat bordplader kan ikke holde Shaker stil udsmykning , fordi de er lavet af kunststof . I stedet køber bordplader er fremstillet af naturmateriale, såsom granit eller skifer . Disse muligheder gælde for Shaker stil dekoration.

Limit Mønstre

Shaker køkkener almindeligvis ikke har mange mønstre . I stedet er de rene og elegante at se med minimal mønstre . Hvis du ønsker at optage et mønster i dit Shaker køkken-for eksempel ved hjælp af din gardiner-ternet eller Gingham fungerer godt .

Fjern Clutter

Fjern rod fra en Shaker køkken . Hvert emne i dit Shaker køkken skulle have sin egen plads til opbevaring og ikke være synlig , når den ikke er i brug . Store pantries hutches , plade racks og masser af skabsplads giver rigelig lagerplads til de fleste emner . Du kan finde forsigtigt anvendes hutches og pantries på din sending butikker eller sparsommelighed butikker til en nedsat pris .

Anden Artikel

 • hvordan man vælger en garage
 • hvordan man designer glashylder
 • forskellige typer af sidespor
 • Hvordan tilføjer jeg fryser står til køkkenmaskiner ?
 • hvordan kan du prep din lammeuld applikator før du en hårdttræ gulv ?
 • Hvordan opbygger jeg en pejs i et lille hjem ?
 • hvordan man kan lave ledningen på en Skil rundsav
 • de typer af Vent- fri gas varmere
 • monteringsvejledning for en rullende stillads
 • hvordan man laver en sol akkumulator
 •