installationsvejledning for yderlige

installationsvejledning for yderligeUanset om du installerer gulv fliser , hårdttræ gulvbrædder eller tæppe , skal du bruge en solid plan overflade for at holde gulvmaterialer stabil . For de fleste formål , kan yderlige tjene som denne flade . Yderlige , ofte fremstillet af et stærkt tyndt materiale såsom gips fiber , cement brædder eller krydsfiner , er fastgjort til din undergulvet , hvilket skaber en sekundær gulvoverflade at vedhæfte dit endelige gulvbelægning materialer til . Det underlag er stærk nok til at understøtte den ekstra vægt af de materialer, mens du opretter en plan overflade , der mindsker chancerne for gulvbelægning mellemlinerne , revner fra ujævne flise placering eller depressioner under tæpper .

Du skal bruge:
underlag boards
. Prybar .
pH-neutralt rengøringsmiddel .
Moppe.
Målebånd .
Bordrundsav .
Utility kniv .
Ringsøm .
Hammer .
Sandpapir .
Broom .


1 .
Placer undertag pladerne og ind i anlægget rummet mellem 48 og 72 timer før installation til akklimatisere materialer til lokaleforhold .
2 .
Fjern eventuelle fodlister fra væggene i rummet ved hjælp af en prybar . Placér spidsen af prybar under bestyrelser på de punkter , hvor bestyrelserne er naglet ind i væggene . Lægge pres på den prybar at trække bestyrelsen fra væggen . Arbejd din vej ned brættet neglen ved søm , indtil du har fjernet det helt .
3 .
Rengør undergulvet med en pH-neutralt rengøringsmiddel med moppe til at fjerne alt snavs eller affald . Skyl sæbe fra undergulvet med rent vand og vente på gulvet tørre , før du installerer underlag .
4 .
Dæk undergulvet ved hjælp af underlag bestyrelser . Placer bestyrelser begyndelsen ¼ tommer fra kanten af væggene i rummet for at give mulighed for udvidelse af bestyrelsen som følge af temperaturændringer . Butt kanten af brædderne sammen fast med så mange i fuld størrelse bestyrelser som muligt for helt rum dækning . Måle nogen plads , der kræver delvis bord placering fra kanten af fuld størrelse bord på væggen . Fratræk ¼ tommer hul på væggen fra bestyrelsen måling og skæres i bestyrelsen til at passe med en tabel så til krydsfinér underlayments eller en hobbykniv for gips eller kork underlayments . Placer bestyrelserne i rækker , slutter med den delvise bord, og ved hjælp af den resterende del af den delvise bestyrelsen til at begynde næste række , så leddene i bestyrelser mellem rækkerne vakle .
5 .
Drive bestyrelserne i undergulvet med skaft søm . Begynd neglene u00BD tommer fra bestyrelsen kanten og bruge en søm hver to inches langs kanten af brættet . Køre søm gennem midten af brættet hvert fjerde inches for ekstra sikkerhed . Hammer lederne af neglene flugter med underlag overflade for at forhindre interferens med at lægge gulvmateriale over kanterne .
6 .
Afslut underlag installationen ved slibning langs sømmene af brædder med mellemlange korn sandpapir til at udjævne leddene mellem tilstødende brædder . Feje eventuelle rester efter slibningen .

Anden Artikel

 • installation tips til trafik master fremtoning gulve
 • hvordan man opbygger en let sauna
 • Hvordan kan jeg sæl skød sidespor ?
 • hvordan du indstiller en opkaldsforbindelse boring gauge
 • hvordan du udskifter et stykke af keramiske gulvfliser
 • hvordan man kan forsegle en granit flise køkkenbordet
 • interiør design for vinduet behandlinger
 • DIY : garage opbevaring planer
 • typer af vejene sikkerhed rækværk
 • nødvendige redskaber til at opbygge et dæk
 •