hvordan transport præfabrikeret granitplader

hvordan transport præfabrikeret granitpladerGranit kan fuldføre ethvert køkken eller badeværelse ser , og præfabrikerede plader kan forenkle installation , fordi de er snittede at udstyre visse størrelser . Selv om stenen er især svært at skade når den er installeret , skal man være brugt i forbindelse med transport det . At lægge stentavler flade under transport kan få det til at revne eller knække over bump . Ved at tage visse forholdsregler , kan du flytte dine sten sikkert fra butikken til dit hjem

Du skal bruge: .
A- frame
. Ratchet klemmer .
Granit plade .


1 .
Konstruer eller købe en A- ramme til at støtte din granit stykker . En A-ramme er en trækonstruktion lavet af 2- by- 4S . Navnet kommer fra det form --- at i bogstavet A. Til støtte for granit , bør topvinkel være omkring 10 grader . Rammen størrelse vil variere --- det skal være stort nok til at understøtte sten, men behøver ikke at være så stort som pladen . Præfabrikerede granit bruges oftest til mindre køkkenborde og bad dræn , og du kan bruge en mindre A-frame , end hvis du havde købt længe , brugerdefinerede bordplader .
2 .
Flyt stenen ved hjælp af to personer eller mere, hvis det er en særlig stor stykke . Løft det jævnt ud på overfladen det er på . Det bør ske vertikalt , hvilket betyder en side skal vende jorden i stedet for den flade top eller bund .
3 .
Sæt stenen på A-ramme, med den ufærdige side mod træet for at undgå skader på de synlige polerede side . Ved transport af mere end ét stykke af granit , kan du bruge den samme A-ramme, hvis det kan støtte dem . Den polerede sider af granit bør være imod en anden poleret side , så den ufærdige stenen side ikke skæmmer finish på den anden brik .
4 .
Strap den Stenplade til A-rammen . Stram stropperne så meget som muligt , inden du flytter . Den enkleste materiale til denne er klemmer eller skralde stropper tilgængelig på isenkræmmere . Ratchet stropper har en mekanisme til at hjælpe dig med at stramme bygget på et stykke af bånd . Denne metode til at stramme sikrer den bedste pasform , så stenen ikke wobble .
5 .
trafikministeren granit plade på A-ramme i et køretøj, stor nok til at holde det bekvemt . Hvis det er nødvendigt , sikre A-rammen , så den forbliver oprejst . Dette vil reducere mulige skader på stenen , fordi den kan bryde , hvis det falder
6
Aflad granit på samme måde, du har lagt det : . ved at det lodret . Vær forsigtig , når unstrapping pladen fra A-rammen , så den ikke falder .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer gummi gulv støbning
 • metal bøjning instruktioner
 • hvordan man beregner solfanger effektivitet
 • 1992 Fleetwood 28x60 fremstillet hjem specs
 • hvordan man vælger hus skodder
 • hvordan du installerer marmor flise væg pejs
 • hvordan du installerer en keramisk gulv på træ
 • hvordan man beregner kabel bundt diameter
 • hvordan man kan genbruge keramiske fliser & fjerne mørtel
 • hvordan du installerer keramiske væg fliser i køkken ved hjælp af mastiks
 •