hvordan man opbygger en træ lastbil rack

hvordan man opbygger en træ lastbil rackPickup truck senge er en effektiv måde at trække voluminøse , tunge genstande , såsom tasker af cement . Når det kommer til længere , smalle stykker , en overhead rack er ideel . Kommercielle versioner lavet af metal rør er tilgængelige fra de fleste lastbil tilbehør detailhandlere , men kan være ude af din prisklasse . En simpel træramme , korrekt afstivet , kan tjene samme formål på en brøkdel af prisen . Tilføj en frakke eller to af maling i en matchende eller komplementære farve til en smuk , langvarig lastbil rack

Du skal bruge: .
behandlet 2- af -2 tømmer .
Behandlet 2- af -4 tømmer .
Målebånd .
Geringssav .
Behandlet dæk skruer .
Bor .
Maling.
Børste.
Tape ( medfølger ikke).


1 .
Mål højden af lastbilen sengen siderne fra den øverste kant til sengen af lastbilen . Fastslå præcist, hvor højt dit rack skal være. De fleste er et par inches højere end taget af førerhuset , så lange genstande til strække sig over førerhuset når det er nødvendigt . Tilføj disse to dimensioner sammen og skære seks stykker behandlet 2- af -2 tømmer til at længde med en geringssav .
2 .
Stand fire af de indlæg, du bare skære op i hjørnet lommerne på din lastbil seng . Mål mellem de stillinger , lige over toppen af sengen jernbane . Skær et behandlet 2- ved -4 til at passe på hver hjørnestolpe , der hviler på toppen af sengen jernbane , og stop 3 ½ inches korte af den øverste ende . Skruen en af disse på ydersiden af hver hjørnestolpe , lodret , flugter med forsiden af ryggen stillinger , og flugter med bagsiden ansigt foran stillinger . Brug en 2 ½ tomme behandlet dæk skruen hver 8 til 10 inches .
3 .
Mål uden at uden front til tilbage og fra side til side . Dette vil være den indvendige dimension af de vigtigste rack rammen . Skær to 2- by- 4S til bredden dimension og to til længden , plus 3 inches for overlap i enderne . Saml disse fire stykker i en rektangel , med 2- by- 4S på kant . De to kortere endestykker skal være mellem den længere sidestykkerne . Vedhæft ved at køre to 2 ½ tommer behandlet dæk skruer gennem hver ende af den lange stykker i enderne af den korte ende stykker .
4 .
Skær en 2- i -2 til at passe mellem de lange uden 2- af -4 hver 16 inches . Installere dem med skruer , som du samles i hjørnerne af rammen , en skrue i hver ende af hvert stykke . Gør den øverste flade på hver 2- af -2 selv med den øverste kant af den udvendige skinnerne .
5 .
Placer rektanglet ramme med 2- af -2 kryds medlemmer på toppen af de fire hjørnestolper og lad det glide ned , indtil det hviler på 2- by- 4S dig knyttet til ydersiderne af stillinger . Square op i hjørnerne og fastgøre hvert hjørne med to skruer . Cut 12- tommer diagonalt seler til at passe mellem de lange uden skinnerne af rektanglet og 2- by- 4S på ansigterne af de stillinger . Skær enderne på 45 grader , en højre og en venstre , på hvert stykke , så de passer på en 45- graders vinkel i hvert hjørne . Fastgør med skruer gennem enderne af diagonal seler i kanterne af rektanglet rammen skinnerne og 2- by- 4S på indlæg.
6 .
Fjern rammen fra lastbilen , eller tape fra ladet og anvende to lag halvblank latex emalje til træ rack . Brug en blød børste . Påfør malingen i lange , lige slag , der arbejder for at holde den så selv som muligt for at undgå løber og drypper i finish .

Anden Artikel

 • hvordan man laver et vindue til en is shack
 • hvordan man kan hælde samlet for et fortov
 • Hvor meget skal jeg betale for klinkegulv installationen?
 • værktøjer , der anvendes til at bygge et hus
 • jensen pejs gel brugsanvisning
 • hvordan du udskifter køkken bordplader
 • hvordan man kan lægge nye gulvbrædder
 • hvordan du installerer skifer fliser over mursten pejse
 • materialet liste for en 18x14 fod værelse ud
 • hvordan du installerer vinyl sammensatte gulvfliser
 •