hvordan man kan lave en bifold skab dør

hvordan man kan lave en bifold skab dørBifold closet døre er den type , der trækker åbne i et V-form med det punkt i "V " mod dig , i stedet for glidende til den ene side eller åbning udad den måde en almindelig dør gør . Undertiden et problem med den øverste spor eller krankboks kan forårsage dørene for funktionsfejl og ikke virker som de skal. En anden mulig synder er en bøjet dør aligner . Dør aligners er stykker af metal fastgjort i bunden på indersiden af skabet , der hjælper med at holde dørene flade når den er lukket . Hvis man er bøjet eller installeret forkert , kan det forhindre døren fra at blive lukket .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. Udskiftning skruer .
Vaskemaskinen.
Lommelygte .
Wire bøjle ( ekstraudstyr) .
Tænger .
Dør aligners .


1 .
Luk problemet døren langsomt for at se præcis hvordan det virker og på hvilket tidspunkt i at lukke det begynder at ikke arbejde ordentligt . Luk den anden dør langsomt samt at se, hvordan en velfungerende bifold døren bør opføre sig i alle faser . Vær opmærksom på , hvornår og hvordan døren begynder at handle på.
2 .
Kontroller for og klare enhver skidt øverst sporet .
3 .
Se top beslag glide langs sporet , hvis problemet synes at være i nærheden af toppen . Family Handyman hjemmeside står , at nogle gange pivot beslag i toppen beslag er for stram eller for løs . Stram eller løsne stilleskruen i beslaget en lille smule ad gangen , afprøvning af døren for at se, hvordan hver enkelt indstilling påvirker operation .
4 .
Grib den øverste spor med den ene hånd og se , om du kan flytte det . Hvis du kan , betyder, at det er løs og kan blokere Drejebeslag fra arbejde . Stram skruerne langs sporet .
5 .
Undersøg skruer i top og bund parentes . Erstat dem med samme skruer , hvis originalerne synes tæret eller strippet .
6 .
Tjek skruen, der holder i dørhåndtaget , hvis der vises løs . Spænd eller erstatte det som nødvendigt . Familie Handyman anbefaler at placere en skive mellem skruehovedet og døren på indersiden , hvis du bemærker en hul , der
7
Løft døren en lille og stram den nederste pivot beslag . ; hvis du finder det hele beslaget er løs eller skruer skal udskiftes , løft døren af for at fjerne det . Løsne den øverste beslag hvis det er nødvendigt , og skub toppen af døren ud , hvis det kræves . Udskift eller stram krankboks eller skruer , og sæt døren i pivot beslag pr fabrikantens anvisninger .
8 .
Fjern objekter placeret i nærheden af fronten af skabet og sidde inde i det med en lommelygte . Luk døre , prøv at lukke ¨¦n og derefter trække den anden lukkes med en bøjet ledning knagerække . Formålet lommelygten ved døren aligners og se hvordan de mødes, når du lukker dørene . Hvis man er bøjet , bøje det tilbage i form hvis det er muligt med en tang , ellers erstatte det ( du bør være i stand til at frigøre den ved at skrue en eller to skruer ) eller fjerne den helt .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer en betonplade til en garage
 • swimming pool hegn love i Maryland
 • trin -for - trin installation af underlag & hårdttræ
 • hvordan man wire et bad udstødning fan med en lys
 • forskellige flanger
 • hvordan du installerer Cove støbning
 • Hvordan installerer jeg bad vægge og døre ?
 • effektiv belysning projekter
 • hvordan man kan isolere en hems tag
 • hjemmelavet så heste
 •