hvordan man kan genkende en gammel romex

hvordan man kan genkende en gammel romexRomex er varemærket for en type ikke-metalliske elkabler installeret inde væggene i et nyt hjem under opførelsen . Det har eksisteret siden 1922 ( reference 1) , men blev ikke populær i nye hjem indtil 1950'erne . Det er siden blevet den industri standard i boligbyggeriet .

Der er andre typer af elektriske installationer , der har været omkring endnu længere , så erkender forskellen mellem den gamle Romex og præ-World War II ledninger kan være en udfordring for den gennemsnitlige boligejer .

Du skal bruge: .
Romex kappe ripper nu!


1
Se mærkning på plastic beklædningen , der siger . " Romex . " Det kan normalt findes på nyere Romex ledning fra 1970'erne og senere . Der er også en række betegnelse trykt på plastovertraek , enten " 12-2 G " eller " 12-3 G. " Tallet 12 angiver gauge eller tykkelse , af wiren , mens det andet tal efterfulgt af G angiver to eller tre live elektriske ledninger plus en jordledning .

Alternativt kan overtrækket sige " NM ", som betyder ikke- metalliske , og også give det maksimale antal volt wiren kan bære . Det er også muligt at finde 13-og 14- gauge Romex wire sammen med " 2 G " og " 3 G " betegnelser (Reference 2 )
2
Rip cirka to inches . af plast kappen tilbage ved hjælp af en Romex kappe ripper , en type af tråd stripper lavet specielt til Romex kabel . Strip en ubrugt del af kablet først efter hovedafbryder er blevet lukket ud på de vigtigste panel , og find en ubrugt ledningsantenne , der lukkes med en wire møtrik , en type splejsning enhed, snoninger på enden af kobbertråd . Kig efter et bundt af tre eller fire ledninger . En Romex bundt indeholdende tre ledninger vil have en bare kobbertråd sammen med en sort ledning og en hvid ledning . En Romex bundt af fire ledninger vil have en bare kobbertråd sammen med en hvid , rød og sort ledning (Reference 2) .
3 .
Kontroller Romex kabler tilsluttes sikret krydset kasser og stikkontakt kasser , som angivet af NEC , National Electrical Code ( Henvisning 3) . Disse typer af stikkontakten kasser metal eller plast , og kan skrues eller sømmes direkte til en stud eller dragere før drywall er hængt .

Kig efter en særskilt leder metalkasse med forsiden åbne , mens hver side har pre-cut cirkulære huller , der kan stanses ud at lade ledninger igennem. Den plastboks har lidt tunneler , hvor negle kan blive drevet igennem, og kanaler til Romex ledning til at indtaste (Reference 2) . Du ved du har at gøre med gamle Romex når kablerne går gennem boligområdet nitter den ene fod over gulvet og bruges til at wire stikkontakt kasser .
4 .
Kig efter svine- hale en Romex ledninger teknik ved hjælp af en wire møtrik , der forbinder en enkelt ledning fra stikkontakten til to levende Romex strømledningerne . Dette er en måde at konsolidere ledninger . Kig efter dette Romex ledninger konfiguration i lysarmaturer , også ( Reference 2) .
5 .
Kig for keramiske knapper og slanger som løber langs med udformningen af hjemmet . Finde dette særskilte elektriske ledninger skriver i en beboelsesbygning udelukker tilstedeværelsen af gamle Romex . Knob og rør ledningsføring er en forældet ledninger konvention, der er ældre end Anden Verdenskrig, og er normalt kun findes i meget gamle hjem . Ledningerne skal udsættes for luft at sprede varme og er sårbar over for skader ( Henvisning 3) .

Gamle Romex og knop og rør ledninger er uforenelig , så at finde tilstedeværelsen af en udelukker tilstedeværelsen af de andre .

Tips og advarsler


 • Kig efter en anden populær moderne ledninger kaldet armerede kabler , som har en særskilt metal kappe , der ligner rustning , deraf navnet . Det er normalt findes i samfund, hvor Romex er ikke tilladt (Reference 3) .
 • Anden Artikel

 • Hvordan laver jeg en garage gulv med sakrete ?
 • mosaik flise badeværelse ideer
 • hvordan du installerer en Backdraft spjæld
 • sammensætning af rustfrit stål
 • hvordan man kan trække plantegninger gratis
 • billigste måde at bygge et hus
 • Hvordan kan jeg reparere asfalt skubbede ?
 • hvor er den thymus placeret ?
 • hvordan du fjerner & erstatte flise
 • sikkerhedstip ved brug af en træ router
 •