hvordan de skal dække bordplader med keramiske fliser

hvordan de skal dække bordplader med keramiske fliserTile fungerer bedst, når installeret over en ren base af nye krydsfiner , men det kan anvendes til næsten ethvert fast , glat overflade , herunder eksisterende laminat bordplader . Specialklæbemidler er lavet til opgaven , og disse er tilgængelige på de fleste hardware og hjem forbedring butikker . Forberedelse tager et par ekstra skridt , men det endelige resultat vil se ud som en frisk flise installation

Du skal bruge: .
lim specielt fremstillet til laminater
1/8-inch V-tandspartel .
Glasfiber styrkelse papir .
Flat- bladet spartel .
Tynd sæt mørtel .
1/4-inch kvadrat-tandspartel .
Tyr næse fliser .
Plast afstandsstykker .
Keramiske fliser .
Gummihammer .
Flyde.
Injektionsmørtel .
Fugtig svamp .


1 .
Spred limen liberalt direkte på laminat bordplade . Rive den selvklæbende med en V-tandspartel til at skabe kamme . Mønsteret er ikke så meget, som det faktum, at kammene er til stede på tværs af alle limen . Glem ikke at medtage køkkenbordet kanterne .
2 .
Læg et stykke glasfiber styrke papir på den våde lim . Skub eventuelle luftbobler med en spartel , så den færdige overflade er glat og jævn.
3 .
Påfør et lag af tynde sæt mørtel , lige nok til knap dække papiret . Limen nedenfor kan stadig være våd under denne proces . Dette lag af mørtel svarer til at anvende primer før male en væg, det hjælper prep overfladen for det næste lag .
4 .
Lad mørtel tørre , derefter anvende et andet lag af tynde sæt mørtel , denne gang være mere liberal . Rake den tynde sæt med en firkant-tandspartel på samme måde som du gjorde med lim . Dækker kun nok Counter overflade , som du kan flise i omkring 30 minutter . Hvis mørtlen begynder at hærde , inden fliser er sat på plads , kunne fliser komme løs eller knække senere .
5 .
Smør bagsiden af et stykke bullnose flise til at give det tilføjes bedrift styrke . Bullnose er den buede flise , der anvendes til køkkenbordet kanter . Tryk på bullnose flise på plads . Indsæt plastic afstandsstykker mellem bullnose fliser , som du gentage processen hele vejen langs kanten .
6 .
Læg et felt af keramiske fliser i resten af køkkenbordet , som du har mortared . Sted plast afstandsstykker i alle leddene for at sikre korrekt afstand mellem fliser . Tryk på hvert flise let med en gummihammer for at indstille den helt ind i mørtlen .
7 .
Tag plastikafstandsskiven når alle brikker er sat på plads . Tillad mørtlen tørre helt , før støbningen , normalt 24 til 48 timer
8
Bland et parti af cementmørtel og skubbe det ind i fugerne med en float holdes på omkring en 45 .-graders vinkel i forhold til fliser og fejende diagonalt hen over fliserne . Efter den overskydende cementmørtel tørrer til en dis på flise overflader , tørre dem rene med en fugtig svamp . Du skal muligvis svamp dem flere gange for at fjerne alle de dis .

Anden Artikel

 • hvordan man designer køkkenbordet arbejdsområde
 • hvordan man bruger en Vernier caliper til at måle
 • Bluebird hus specs
 • asbest protokoller
 • hvordan du fjerner pl kalfatring fra strøer
 • hvordan du installerer vinyl sammensatte gulvfliser
 • Fordelene ved udformningen med 2x8 tømmer
 • brugerdefinerede køkkenbordet muligheder
 • to - bay garage stilarter
 • budget teatralsk belysning teknikker
 •