Hvordan kan jeg konkret en indendørs terrasse med en epoxy gulv belægning ?

Hvordan kan jeg konkret en indendørs terrasse med en epoxy gulv belægning ?Mens epoxy gulv belægningen ikke er faktisk konkret , nogle epoxy maling ser lide beton . I modsætning til beton, der absorberer spild og kan derfor pletten , epoxy gulvmaling modstår spild . Epoxy maling også tørrer til at skabe en overflade, som hjælper med at forhindre udskridning . Hvis du gerne vil have en konkret udseende til en indendørs gårdhave , men ønsker ikke at bruge beton , overveje at anvende en epoxy gulvmaling

Du skal bruge: .
Broom
Haveslange .
Spand .
Radering løsning .
Bestyrelser .
Epoxy maling .
Epoxy hærder .
Drop klud .
Tape.
Paint bakke .
Roller .
Malerpensel .
Epoxy maling flager .


1 .
Vask gårdhave du planlægger at frakke med epoxy . Brug først en kost til at skubbe det meste af det støv og snavs væk fra terrassen overflade , så spray terrassen med en haveslange til at fjerne resten af snavs , eller sprøjt vand over det i spande . Forlader terrassen våd .
2 .
Følg vejledningen på ætsning løsningens container for at blande den rette kombination af løsning-til- vand i en spand . Hæld ætsning blandingen i det ene hjørne af terrassen . Hvis terrassen er hævet , at placere træplader mod hver side af hjørnet forhindre blandingen i at køre væk . Stå på terrassen med ryggen til det modsatte hjørne , hvor du hældte løsningen og træk løsning på tværs , indtil du har dækket hele gårdhave . Så scrub hvert enkelt område på terrassen i mindst et minut til etch opløsningen i overfladen .
3 .
Brug en haveslange eller spande med vand til at skylle ætsning løsning fra terrassen 's overflade , der sigter vandet mod en dør eller et afløb . Hvis den indendørs gårdhave ikke er omkring et dræn eller dør , ikke etch overfladen før maling med epoxy . Lad gulvet tørre i mindst fire timer.
4 .
Kombiner epoxy maling med hærder , der kommer med det , efter anvisningerne på malingen kan . Lad malingen , der i 30 minutter for at blive tykkere .
5 .
Cover nogen planer omkring indendørs gårdhave , at du ikke ønsker at få maling på . Brug en dråbe klud og tape klud ned , så malingen ikke kan køre under . Når du har dækket de omkringliggende overflader , rulle epoxy over terrassen i én retning med en lang-håndtag malerulle . Tilføj et lag maling i den modsatte retning over gulvet for at få fuld dækning . Hvis hjørnerne har pletter, der valsen savner , skal du bruge en pensel til at udfylde og dækker .
6 .
Fordel farven flager , der følger med epoxy maling over den malede gårdhave . For det mest naturlige look , smide nogle flager ud over gårdhaven overflade . Påfør flager , mens malingen stadig er våd .
7 .
Lad 24 timer om ordet for at tørre , inden man træder ind på terrassen . Hvis du mener, at maling job er for lys , skal du gentage maleri og flake-spredning proces for at tilføje et nyt lag.

gode råd og advarsler


 • Hold området med din indendørs gårdhave godt ventileret , mens youwork med ætsning opløsning og epoxy maling . Bær beskyttende belægninger , som handsker og briller dækker mens ætsning gulvet .
 • Anden Artikel

 • DIY brusedøren installation
 • hvordan du udskifter en skov dørtærskel
 • Huset trappetrinoverflader dimensioner
 • vinylgulve værktøjer
 • bygningsreglementer for en gårdhave
 • badeværelse remodeling projekter
 • hvordan man kan udfylde hulrumsisolering
 • ada hus plan retningslinjer
 • hvordan man kan vurdere omkostningerne ved en muret pejs
 • cutter mølle instruktioner
 •