moderne zen kontor design ideer

moderne zen kontor design ideerZen stil er optimal for en arbejdsplads , fordi det har en beroligende indflydelse på dem, der arbejder der . Dette hjælper folk til at holde fokus og minimerer stress . En Zen arbejdsplads har en pæn , afslappet føler med mange naturlige præg , der hjælper folk til at føle sig forbundet til udendørs , selv når de er nødt til at være inde det meste af dagen . Psykologer bredt enige om , at naturen har en terapeutisk effekt på mennesker , så en Zen kontor kan have en lignende effekt , at hjælpe folk til at blive fyldt med energi og optimistiske hele dagen .

beroligende farver

Blå og grønne farver , eller lys , naturlige farver som beige og æggeskal , tjene som en beroligende farvepalet i en Zen kontor . Disse farver findes ofte i naturen , så de giver et værelse en mere naturlig følelse. Farver skal være let og forfriskende , hjælper til at holde sindet klart og tryg . Som HGTV siger i en artikel om Zen badeværelse design , kan du bruge dristigere farver , hvis du drages mod dem , men vælg dæmpede toner som tranebær i stedet for brand-motor rød . Du kan bruge f. eks toner som accenter i en lysere farvet værelse .

Natural Wood

Ligeledes naturtræ skaber en beroligende kontor miljø, der bringer et strejf af udendørs indeni . Kombinationen af naturtræ og naturlige farver minder om den skov, enge og himmel . Lettere skoven , ligesom lysere farver , bidrage til at skabe en lys , luftig fornemmelse i et kontor . Trægulve fuldender udseendet , som illustreret i HGTV 's artikel " Zen-inspireret Home Office ".

Planter

Placering planter inden for hele kontoret skaber en indbydende atmosfære så godt. Planter bør vælges på grundlag af , hvor godt de gør i et indendørs miljø , og placeret i overensstemmelse hermed. Blomster ved Vinduet kan tilføje en smule farve , eller langstilkede hvide blomster kan tilføje en underspillet elegance , især når de plantes i en simpel hvid pot . Større planter kan også være attraktivt , men planter , som har tendens til at vokse store og byspredning udad kan overvælde en Zen kontor . De kan arbejde for en større plads , hvis afpudset lejlighedsvis , mens mindre bambus planter kan passe et mindre kontor bedre .

Vand

Omfatter vand er en fantastisk måde at tilføje dimension til en Zen kontor . En lille springvand med en blid sive vil medvirke til at slappe af og klare dit sind , og samtidig skabe en rolig atmosfære . Hvis kunderne besøger kontoret , vil det også hjælpe dem med at føle sig mere tryg i rummet .

Arrangører

En Zen kontor minimerer rod , som kræver hjælp fra arrangørerne og nogle omhyggelig planlægning . Hylder skal tydeligt mærkes , og filer skjult . Skrivebordsskuffer bør anvendes til specifikke formål for at minimere forvirringen . Tydelig mærkning , plus løbende sortering gennem gamle papirer og komme af med , hvad der er ikke længere nødvendigt , vil holde et kontor velorganiseret og mere indbydende .

Environmentally Friendly Design

Zen -stil centre rundt balance og harmoni , så ideelt set en Zen kontor ville eksistere i harmoni med miljøet . Det vil bruge naturligt lys når det er muligt , placeret og konstrueret til at modtage den maksimale mængde sollys muligt . Denne naturlige lys hjælper også folk til at bo i en positiv stemning og gør rummet mere indbydende . Det skal være godt isoleret for at minimere varme og air condition omkostninger , med mulighed for at åbne vinduer og rulle ned blinds som nødvendigt . En miljøvenlig Zen kontor vil i højere grad omhandle de principper om balance og enkelhed .

Anden Artikel

 • hvordan man designer et varmt karbad værelse
 • hvordan man designer en spa tilbagetog i et stort soveværelse
 • hvordan man designer en japansk soveværelse
 • Valance design ideer
 • hvordan man designer med stearinlys & lyseholdere
 • hvordan man designer healing haver til havebrug terapi
 • hems design ideer
 • lakehouse interiør design ideer
 • brug af teksturer i interiør design
 • omkostningseffektive hjem design
 •