hvordan man designer værelser med kviste

hvordan man designer værelser med kvisteEn stejl taglinje på et hus kan gøre en ovenpå område synes trange . Ved at åbne op for taglinje omfatte mindst to kviste , de levende eller soveværelse kan få en god belysning . En stor kvistvindue kan også give mere konkrete gå plads og levested for en lille seng , reoler eller et siddeområde . Det er billigere at designe kviste som du opbygger et hus . Går tilbage til redo et tag og rammer kan koste uoverkommelige

Du skal bruge:
Hjemmet arkitektoniske planer
. Tømmer.
Spånplader .
Krydsfiner .
Forskellige save .
Tagpap .
Asfalt helvedesild .
Vinduer .
Udvendige udsmykning og støbning .
Stemning .
Gulv og vægge materialer .


1 .
Skitse af kvistvinduer i taget linje af huset . Du skal vide , hvor støtte bjælker er placeret på loftet af hjemmet . Binde i rammerne for en kvist kræver ekspertviden . Du skal vide præcis , hvordan vægten af et hjem 's bjælker og bjælkelaget vedrører støtte tag . Hver kvistvindue vil kræve , at du erstatte kvistvinduer beskæring af stråler , der kommer ned fra tagets øverste højderyg linje .
2 .
Design hver kvistvinduer at være store nok til at holde et vindue , der er mindst 36 inches i højden . De fleste hjem har brug for mindst to kviste til at give balance til den samlede hjem design . To kviste i et soveværelse på en anden etage vil skabe to små gangene strækker sig ind i taget .
3 .
overveje at bygge et vindue enhed af tre vinduer eller mere i en Dormer område . Dette vil åbne op for en hel side på en ovenpå rum . Taget linje skal være bygget op til at rumme rækken af vinduer . Denne type kvistvinduer område giver plads for gruppe siddepladser i et ellers mørkt område . Eller , det giver mulighed for en solrig soveværelse i spildplads hvor taget linje kan være for stejl for hoved værelse .
4 .
Design kviste i visse ovenpå værelser til en charmerende effekt . Åbn et barns soveværelse med en kvist , der fungerer som en ovenlys . Eller lave en kvist til en legeplads . Det er relativt nemt at gøre, mens et hjem er under opførelse . Byg hylder til legetøj , dukker eller dukkehuse omkring kvistvinduer til at forbedre spille rummet . En opbevaringsskab med polstrede sæder kan bygges i henhold til en kvist vindue så godt.

gode råd og advarsler


 • Klip formen af kvistvinduer tag linje bjælker og rammer . Nail det afsnit for afsnit i taget rammer. Efterlad rigelig plads til et vindue . Når alle rammer er koblet til tag struktur , skal du dække den udsatte tag med tarpaper og krydsfiner . Forbered dig på at installere asfalt helvedesild eller metal tagdækning over og omkring kviste . Hvis du har brug for at udskifte en del eller alle dine tagdækning på grund af slid og ælde , kan dette være et godt tidspunkt at bygge en kvist . Du kan bruge genbrugspapir vinduer og spildt materiale fra andre projekter .
 • Sørg for kvist vindue ikke er for let at åbne , hvis de små børn har adgang til det . Et Tagluger kan give adgang til klatring ud på en stejl tag .
 • Anden Artikel

 • design tips til en sort / hvid værelse
 • ideer til tilpassede designer køkkener
 • hems design ideer
 • ideer til en piges værelse med køjesenge design
 • trin for at installere keramiske gulvfliser
 • hvordan man designer med stearinlys & lyseholdere
 • hvordan man designer en rød / hvid Étoile soveværelse
 • moderne zen kontor design ideer
 • hvordan man designer et varmt karbad værelse
 • hvordan man kan blande tilbagevenden møbler design med moderne stilarter
 •