hvordan man designer healing haver til havebrug terapi

hvordan man designer healing haver til havebrug terapiI det sidste årti er flere og flere mennesker bliver vidende om fordelene ved samspillet mellem mennesker og planter , der fører til behandling programmer som haven terapi , terapeutisk gartneri og endda sociale gartneri . Havebrug behandling gør brug af planter og aktiviteter i forbindelse med anlæg til forbedring af velfærd for folket. Healing haver til havebrug terapi kan findes i rehabiliterende og sundhedscentre . Gartneri terapi er generelt anvendes til at forbedre hukommelse færdigheder , socialisering , balance og mobilitet .
1 .
Overvej de vigtigste centrale punkter i den helbredende haven . Funktionaliteten er meget vigtigt , da det skal passe og tilpasse sig de begrænsninger af en given plads . Det skal også være omkostningseffektive , idet de som oftest ikke helbredelse haver for gartnerier terapi finansieres gennem bidrag og gaver fra forskellige organisationer . Det vigtigste formål med haven er terapeutisk , så den visuelle effekt er vigtig. Begynd projekteringen af den helbredende haven med forskellige skitser og tilpasse dem efter behov .
2 .
Plan healingen haven henhold til de vigtigste principper i design . Enkelhed er væsentlig , fordi de mennesker, der vil bruge det står stress og yderligere angst skal undgås . Haven skal have en bred vifte af teksturer og former for at give visuel stimulation . Balance er vigtigt , og overgange fra ét element til den næste skal være glat .
3 .
Vær opmærksom på de typer af planter i den helbredende haven . Udvælgelsen af planter , der skal gøres i henhold til alder og kulturelle grupper i haven vil tjene . Sørg for, at i hvert fald nogle af de anvendte planter har en medicinsk værdi . De planter, som anvendes i gartnerier terapi nødt til at have forskellige dufte , teksturer og farver . Vælg planter , der giver en beroligende effekt , og sæsonbestemte dem , der vil tilbyde forbindelsen med art i henhold til årstidernes skiften .
4 .
Indarbejdelse i udformningen af den helbredende haven attraktive elementer for dyrelivet , såsom fugl foderautomater eller birdbaths . Undgå elementer og planter , der kan tiltrække insekter eller bier . Sørg for, at intet i haven er farligt for børn eller ældre .

Anden Artikel

 • hvordan man designer med stearinlys & lyseholdere
 • hems design ideer
 • hvordan man designer en fuld farve soveværelse
 • omkostningseffektive hjem design
 • hvordan man designer healing haver til havebrug terapi
 • ideer til tilpassede designer køkkener
 • trin for at installere keramiske gulvfliser
 • ideer til en piges værelse med køjesenge design
 • hvordan man designer en japansk soveværelse
 • lakehouse interiør design ideer
 •