hvordan man designer et varmt karbad værelse

hvordan man designer et varmt karbad værelseDet er mere bekvemt at have et varmt karbad i en indre rum i huset end udenfor . Eller du kan bygge et værelse , der er lidt åben for udendørs , så du kan nyde den rummelige fornemmelse af Moder Natur , men har mere privatliv så godt. Tag dig tid til at tænke over opbevaring af kemikalier , håndklæder , gummimåtter og drikkevarer i nærheden af din hot tub område . Du kan designe et varmt karbad plads omkring disse ideer

Du skal bruge: .
millimeterpapir
. Salt-behandlet træ.
Træ reoler materiale .
Brusehoved og VVS inventar .
Dressing forfængelighed .
Spejl.
Træ opbevaringsskabe .
Gardin for dressing området.


1 .
Mål det område, du kan give til din hot tub og de omkringliggende lagerområder . Skitser en plan for millimeterpapir at se, hvor meget de faktiske plads, hot tub selv vil tage op . Glem ikke at inkludere plads til en skammel boltet til gulvet for at komme ind i karret .
2 .
Lav en liste over emner, som du bliver nødt til at opbevare i nærheden af varmt karbad . Skitse plads til installerede træ kabinetter og træ hylder til at rumme kemikalier , håndklæder og andre emner . Plan for døre til at åbne udad , hvis der er plads nok . Ellers kan du planlægge opbevaringsskabe med skydedøre spare plads . Hvis du har nok plads , skal du installere glas hylder i visse områder af varmt karbad rummet . Planen ledninger , forretninger og lamper , der vil være behov for .
3 .
Brug vægmaterialer og maling , der kan modstå fugt . Der er visse typer af drywall , der er meget fugt resistente . Vil du ønsker at holde nede formen i et varmt karbad værelse . Hvis det er muligt , bygge loftet højere end otte meter , så kan fugten undslippe opad . Installer et ventilationssystem at trække sig ud dampen . Loft fans kan hjælpe med at distribuere fugt så godt, så det gør ikke samle sig i kabinetter , hvor formen kan danne .
4 .
Medtag vinduer i boblebadet rum , som kan åbnes . Afstivningsmateriel åbne vinduer for endnu en kort periode vil holde luften godt ventileret , når varmt karbad dækning er slukket . Hvis din hot tub værelse er fuldstændig lukket , vil vinduer langs den ene side af rummet skaber en out-of-døre følelse .
5 .
Brug keramik porcelæn fliser eller plader vinyl på gulvet af hot tub rummet . Brug ikke nogen form for tæppe . Tæppe er en overflade , der vil støtte skimmel dannelse i et fugtigt område . Flise gulve kan rengøres mere effektivt , og det kan være bleget , hvis nødvendigt for at dræbe mug . Hvis du vælger at installere ark vinylgulve , caulk godt rundt i kanten og installere trim til at holde det sikkert til sub-gulve . Installer et dræn i boblebadet plads til tømning af karret med jævne mellemrum .

gode råd og advarsler


 • Placer vandhaner i nærheden af varmt karbad til at udfylde det . Selv om udendørs bøtter normalt er fyldt med en vandslange , er det praktisk at installere vandhaner i nærheden af karret. Til lager , markedsføring overveje døre på frysere, som har ledning eller gitter fronter . Dette giver mulighed for mere luft cirkulation i områder, hvor du vil gemme håndklæder eller kemikalier til hot tub rummet . Føj faciliteter til rummet , såsom et tv eller en cd -afspiller .
 • aldrig sted elementer , der skal sættes i nærheden af varmt karbad . Hold stikkontakter på afstand , så vandet plasker ud over siderne , vil ikke være et problem .
 • Anden Artikel

 • brug af teksturer i interiør design
 • lakehouse interiør design ideer
 • ideer til tilpassede designer køkkener
 • trin for at installere keramiske gulvfliser
 • omkostningseffektive hjem design
 • hems design ideer
 • hvordan man designer et varmt karbad værelse
 • hvordan man designer en japansk soveværelse
 • hvordan man designer en delt børneværelse
 • Valance design ideer
 •