hvordan man designer en kvadratisk to etagers hus

hvordan man designer en kvadratisk to etagers husDu kan opbygge en temmelig stor hus på en lille masse , hvis du designer en to-etagers hus . Det er forholdsvis enkelt at skabe et hus med en firkantet design, der vil arbejde i to etager . Masser af ældre huse er bygget i en firkant måde i de indre byområder . Typisk skal et hus være mindst 22 meter lang og 22 bred til at have tilstrækkelig gulvplads . Mange ældre huse har disse ydre dimensioner . I dagens marked , kan en boligejer overveje at bygge lidt større end dette . De fleste familier vil have ekstra badeværelser og familieværelser i deres planer .

Du skal bruge:
Kort af ejendommen
. Kort over eksisterende forsyningsvirksomheder.
Millimeterpapir .
Building rådgivere .
Billeder af ønskelig hjem .
Liste over familiens behov for hjemmet .


1 .
Begynd med at tegne et hus , der er 24- meter i bredden og 24- meter lang . Tegn boligarealer og soveværelser i rummet , sammen med en køkken og andre rum . Gøre det muligt at tykkelsen af indvendige og udvendige vægge at se, om din familie kan leve i den ledige plads . Hvis denne plads virker for lille , øge huset med seks meter i længden og bredden . Et hus , der er 30 meter i længde og bredde vil give større gangarealer , toiletter og opholdsarealer . Men vil det koste mere end et mindre hus .
2 .
Design en perfekt kvadratisk to-etagers hus kan give hjemmet en firkantede look . Men du kan tilføje indgange eller indgangsparti at udvide dimensioner . Et firkantet hus er nemt at tegne en symmetrisk udseende om døre og vinduer . Det er nemt at opdele den anden sal i fire soveværelser . Du kan placere to soveværelser og et bad på den ene side af huset og to soveværelser og en anden bad på den anden side . En trappe , der kommer ovenpå vil splitte midten af hjemmet .
3 .
Spar penge på VVS-og el- arbejde ved at placere badeværelser direkte over andre badeværelser eller et køkken område . Eller , design et køkken og bad nedenunder for at dele en fælles væg , hvor VVS-og el- ledninger er skjult for både værelser .
4 .
Design udvendige vinduer til at arbejde i en størrelse ovenpå og ned . Dette vil gøre vinduerne lettere at købe og få installeret . Indkøb vinduer i mange forskellige størrelser er normalt dyrere . Placer vinduerne i udformningen af hjemmet til at se godt med skodder , hvis hjemmeholdet design kræver dem .
5 .
Spar penge på at bygge en firkantet hjem ved at opbygge en hip-stil tag . Dette kræver mindre tømmer og en hip tag ser godt for rækkehuse eller stranden hjem . Taget er ofte en af de mest kostbare dele af et nyt hjem . En hofte tag betyder, at huset vil have en hævet omdrejningspunkt i dens centrum .

Anden Artikel

 • vindue design ideer
 • hvordan man designer en kvadratisk to etagers hus
 • hvordan man designer et varmt karbad værelse
 • hvordan man designer en delt børneværelse
 • moderne zen kontor design ideer
 • Valance design ideer
 • ideer til tilpassede designer køkkener
 • omkostningseffektive hjem design
 • hvordan man designer healing haver til havebrug terapi
 • design tips til en sort / hvid værelse
 •