brug af teksturer i interiør design

brug af teksturer i interiør designTexture spiller en vigtig rolle i udformningen af et hjem . Men nogle gange en subtil påvirkning , kan tekstur give en baggrund for den overordnede udformning af et værelse . Når det bruges godt , kan tekstur give dimension , dybde og karakter til en ellers kedelig stue . Ordet tekstur synes kun henvise til , hvordan en overflade føles , men også omfatter visuelle komponenter , der påvirker ikke blot, hvorledes et værelse føles , men hvordan det ser ud

Overvejelser

Brug tekstur til at tilføje dimension og dybde til din bolig . Overvej alle overflader i dit hjem , og hvordan tekstur kan bruges på hver af disse overflader på forskellige måder. Ved at tilføje tekstur til forskellige overflader og inventar du kan påvirke den måde, folk føler , når de besøger dit hjem . I stedet for en kold , hård hjem , kan du oprette en rig , indbydende atmosfære .

En af de mest vigtige ting at overveje, når du tilføjer tekstur er spørgsmålet om vægt . Når objekter er dækket i en grov struktur har de tendens til at se tungere og mere tæt . Den jævnere tekstur på et objekt , de lysere objektet vises . Overvej en vase , der er glat porcelæn , sammenlignet med en primitiv vase , der er blevet håndlavet . Disse poster vil påberåbe sig en helt anden løsning sammen med indflydelse på fornemmelsen af dit værelse . Ligeledes vil en poleret hvid klinkegulv føle sig meget lettere end en mørk skov, tilhugne gulv . Desuden kan en stor genstand udlignes med en glat overflade , mens en mindre objekt kan bære mere tekstur . Du kan eksperimentere med disse begreber for at skabe et unikt look til dit hjem .

indstillinger

Nogle af de mest almindelige interiører i dag træk monokrome farver . En populær supplement til dette design tema er brugen af shabby chic dekorative stil , der omfatter brug af den samme farve med tilføjelser af alderen og antikke udseende stykker , tilføjer dybde og tekstur til et rum . Vidje og rattan er ofte tilføje til denne stil for mere tekstur og varme .

Tilbehør er en nem måde at tilføje tekstur til dit hjem . Pude , kaster , gardiner , tæpper , vaser , blomster og keramik kan alle blive tilføjet , blandes og matches , der passer til din indretning .

Trends

Trends i dag køre farveskala fra bjælkehytte-stil indretning til eklektisk indretning , der omfatter alle former for design i et værelse . Rustik indretning kan omfatte anvendelse af log vægge samt møbler . Natursten tællere og tyk , tekstureret tæpper og sengetøj supplere dette look . Mørkere farver, som rød og brune bruges ofte i rustik stil så godt, at skabe endnu mere dybde og karakter .

eklektiske look i mange af nutidens hjem er en afspejling af moderne stilarter . Oftest moderne tendenser er kombineret , såsom anvendelse af højpoleret rustfrit stål med mursten gulv eller vægge , eller elegant silke med betongulve og bordplader .

Selv om det kan være lidt skræmmende at tilføje tekstur til dit hjem , skal du ikke være bange . Eksperimenter med flere stilarter , indtil du finder den rigtige til dit hjem og bolig .

Anden Artikel

 • omkostningseffektive hjem design
 • trin for at installere keramiske gulvfliser
 • typer af trapper case designs
 • brug af teksturer i interiør design
 • hvordan man designer med stearinlys & lyseholdere
 • hvordan man designer en spa tilbagetog i et stort soveværelse
 • ideer til en piges værelse med køjesenge design
 • ideer til tilpassede designer køkkener
 • hvordan man designer healing haver til havebrug terapi
 • hvordan man designer en japansk soveværelse
 •