hvordan man designer en spa tilbagetog i et stort soveværelse

hvordan man designer en spa tilbagetog i et stort soveværelseAromaterapi stearinlys , lyden af et vandfald , beroligende musik-det er nogle af de seværdigheder og lyde, du finder på en spa tilbagetog . Spa retreats er stor for fysisk og følelsesmæssig afslapning . Ikke alle er i stand til at bruge flere hundrede eller tusindvis af dollars for rutinemæssig spa retræter , så det næstbedste er at oprette en i dit hjem . Det store soveværelse er et fantastisk sted at inkorporere elementer af afslapning uden at sprænge dit budget

Du skal bruge: .
Candles
Blomster.
Kurve .
Lysdæmpere .
Tv .
Maling.
Sengetøj .
Illustrationen.
Vandfald maskine .
Bomuldstøj .

Instruktioner


1 .
Skab orden i rummet . Holde alt ud af soveværelset , der ikke vedrører afslapning . Dette omfatter regninger , dokumenter og computere ( hvis det anvendes med henblik på arbejde ) . Opnå kurve for alle andre emner såsom smykker , sokker , footies og andre elementer , der er nødvendige for rummet .
2 .
Maling af vægge en farve ( r ) , der er afslappende for dig . For nogle kan det være brune nuancer , for andre kan det være himmelblå . Overveje at gøre en væg en accent væg med en variant , komplementære farve eller varierende nuance på dit værelse farve for kunst eller væg hylder .
3 .
Find billeder , der fanger øjet. Små stykker af kunst på strategiske steder kan skifte dine tanker fra stress og slappe af din krop , når set . Store kunstværker kan være centerpieces af rummet , tilføjer dybde og farve til dit rum .
4 .
Installer lysdæmpere til dine lamper . Den pludselige slukke /tænde kontakter kan være forstyrrende for din spa tilbagetog indretning . Lysdæmpere forårsage en gradvis virkning , der giver bedre belysning overgange og en mere afslappet atmosfære .
5 .
Tilføj et springvand for en udendørs effekt . Vandfald tendens til at have en beroligende virkning på kroppen . Ser vandet falder eller lytte til vandet sive gennem maskinen kan hjælpe nogle få et bedre nattesøvn .
6 .
Tilføj friske blomster og stearinlys for værelset . Friske blomster tilføje en flot visuel kontakt og kan være en naturlig luftfrisker til rummet . Stearinlys give fine farve forbedringer , en forfriskende duft og subtile belysning accenter .
7 .
Find en seng , der er behageligt for dig . Hvis du deler en seng med nogen , er det bedst at finde en seng , der fungerer godt for jer begge . Overvej en seng , hvor du kan justere fasthed og /eller temperatur på hver side . Tilføj luksus sengetøj for ekstra komfort .
8 .
Husk dine lyd -og videoenheder . Til musik, arbejder en iPod-dockingstation godt, hvis du har en iPod . Til video, tilføjer en high- definition tv skarpe farver for de tidspunkter, hvor tv giver afslapning du leder efter .
9 .
Lej en professionel ( r ) til at installere et panel , der giver dig mulighed for at styre lys , temperatur og andre enheder via fjernbetjeningen.
10 .

Indarbejde indbyggede væg højttalere til surround -sound effekt .

gode råd og advarsler


 • Roter blomster til at give en subtil , sæsonbestemt skifte til din master bedroom .
 • Bær behageligt tøj , helst lavet af bomuld , så din hud kan ånde .
 • Hvis du gemmer penge , er der ingen grund til at købe en ny seng , hvis du er fortrolig med din nuværende seng . Fokus på blot at tilføje luksus sengetøj i stedet .
 • Hvis du har kabel- service , se på en avanceret pakke plan, der indeholder musik kanaler . Denne måde , vil du have musik og tv i samme enhed uden ekstra udstyr .
 • Anden Artikel

 • Valance design ideer
 • trin for at installere keramiske gulvfliser
 • hvordan man designer en spa tilbagetog i et stort soveværelse
 • omkostningseffektive hjem design
 • hems design ideer
 • lakehouse interiør design ideer
 • ideer til tilpassede designer køkkener
 • typer af trapper case designs
 • hvordan man designer en fuld farve soveværelse
 •