typer af trapper case designs

typer af trapper case designsMest trappe design passer ind i følgende tre typer : lige , spiral , og platform . Design har udviklet sig fra standard og traditionelle til mere kreative designs som åbne riser , hængende trappe , vandret optrækkelig , opbevaring trapper og trapper med regenereret materialer . Designere og arkitekter finde succes ved at skabe en kunstnerisk form med trapper .

Open riser /Floating

En af de mest populære trappe stilarter af det åbne riser design er flydende trappe . Folk normalt beskriver denne trappe design type som den mest fantastiske eller interessante fordi trappen se ud som om de ikke har nogen risers til at holde nogen vægt . Den morgenduelige lodret støtte slidbaner , som er de vandrette planker du går på . Selv om det ikke ud til at have evnen til at understøtte meget vægt , kan den flydende design rumme op til 440 pounds . For at opnå dette , ingeniørerne omhyggeligt designet stål forstærkninger for at udnytte den inerti , at bruge trappen , kan generere . Designeren skjuler disse forstærkninger fra visningen .

Hængende Staircase

Den arkitekter , MVRDV , designet af denne type spiral trappe , der hænger med vægge omkring det som om det strækker sig ned som en del af loftet . Bunden af det første trin ikke rører gulvet , hvilket giver en unik og ultra moderne look . Designeren forlader trappen udsatte nedenunder , så du kan se den foreløbige effekt i rummet , visuelt at forklare brugeren om, at strukturen er virkelig en trappe .

Opbevaring Stair

En af de mest pladsbesparende trappe designs er opbevaring trappe . Nogle designere brug hulrummet under trappen som et åbent reolsystem . En populær design af lette af sig selv Arkitekter integrerer et bibliotek ind i det ved hjælp af en åben riser teknik med bøgerne tilgængelige mellem slidbaner . Designet tilføjer en spændende look til det rum , som hylder strække sig ud over bøgerne og blive den slidbaner .

vandret Retractable

Den moderne udgave af The optrækkelige loftet trappe er nu vandret optrækkelige at bruge som en pladsbesparende , innovative loft trappe . Det sparer plads ved at skubbe til støtte væggen , mens slidbaner flip ( kort side op) for at tilpasse sig væggen . Dette er bedst egnet til en ny byggeprojekt , som du er nødt til at have en støtte mur med en bredde på dine trapper , minimalt 24 til 26 inches .

Regenereret Materialer

En kvalitet designer kan tænke udenfor boksen og genbrug materialer . Sportsentusiaster især ros det inddæmmede skateboard trappe . Designerne fjerne hjulene , sand ned skateboards til den oprindelige træ farve , og forsegl dem . Resultatet er en unik , let buet facon , der tilføjer et strejf af kreativitet til en række forskellige indretning stilarter .

Anden Artikel

  • typer af trapper case designs
  • lakehouse interiør design ideer
  • hvordan man designer en fuld farve soveværelse
  • trin for at installere keramiske gulvfliser
  • omkostningseffektive hjem design
  • Valance design ideer
  • hems design ideer
  •