trin for at installere keramiske gulvfliser

trin for at installere keramiske gulvfliserKeramiske fliser er en attraktiv , funktionel finish gulv til områder , der kan våde eller som kræver hyppig rengøring , såsom badeværelser og køkkener . Korrekt lagt fliser vil holde i mange år og har brug for lidt at ingen vedligeholdelse . Installation af keramiske fliser kan være svært på ryggen , men er ikke svært , så længe du bruger kvalitets materialer og arbejde dig vej systematisk gennem de nødvendige skridt .

lægge ud Fliser

regne ud hvor mange fliser du skal bruge , og hvor de vil gå , før du lægger ned ad en lim. Læg fliserne ud på gulvet , hvor de vil blive knyttet til, og skæres alle fliser , der skal skære til at passe . Dette vil spare dig stress at gøre alt dette samtidig beskæftiger sig med lim . Efterlad om 3/8-inch mellem hver flise for injektionsmørtel , som du vil anvende mellem dem . Når du er tilfreds med layoutet , afhente fliser og stak dem på en systematisk måde , så du kan lægge dem ned , for på toppen af lim.

Anvend den selvklæbende

Bland din flise lim efter anvisningerne på emballagen . Nogle lim kommer i pulverform , mens andre typer , der allerede er blandet . Påfør limen med en tandspartel , der efterlader en slidbane-lignende mønster af lim kamme . Dette øger effektiviteten af lim på undersiden af flisen . Påfør lim på den del af gulvet , hvor du vil straks blive anvende flise . Husk at arbejde fra det fjerneste hjørne af et værelse tilbage mod døren , så du ikke flise dig selv ind i et hjørne .

Sæt Fliser

Læg fliser på samme måde , som du gjorde før , denne gang på toppen af lim. Seat fliserne fast i limen ved at trykke på dem , eller forsigtigt at træde på dem . Kig nøje på de fliser , når du har sat dem til at være sikker på de ikke bevæge sig. Må ikke gå på dem igen , indtil limen er helt hårdt . Vedligeholde selv mellemrum mellem fliserne , enten ved hjælp af plast fremstillet shims , der er placeret i hjørnerne mellem fliserne , eller ved afstand fliserne med bits af træ , som du derefter kan trække ud , før du anvender injektionsmørtel .

Læg i Grout

Bland en parti cementvælling henhold til instruktionerne på beholderen . Begynd med en relativt lille beløb , hvis noget går galt , du har da kun spildt en lille smule og ikke hele containeren . Spred injektionsmørtel over leddene og arbejde det ind, indtil der ikke er huller viser . Rengør overskydende cementmørtel af med en fugtig svamp , og derefter gå over fliserne grundigt med et stykke ostelærred for at fjerne eventuelle fuger rester der er tilbage på overfladen af fliserne .

Anden Artikel

  • hvordan man designer en fuld farve soveværelse
  • hems design ideer
  • omkostningseffektive hjem design
  • Valance design ideer
  • trin for at installere keramiske gulvfliser
  • lakehouse interiør design ideer
  • typer af trapper case designs
  •