hems design ideer

hems design ideerUanset om det betragtes som " bonus " plads i et moderne hjem eller på loftet plads under en tagrendeprofil i en ældre bolig, loft rum bliver ofte udråbt som ekstra plads optagelser i et hjem , men det kan være svært at bruge effektivt . Men med lidt design know -how , er det nemt at forvandle denne spildplads til en integreret del af hjemmet til arbejde , leg, afslapning eller bare opbevaring .

Office Space

Medmindre du driver en virksomhed fra din hjem , dit hjemmekontor sandsynligvis behov plads til lidt mere end en computer, skrivebord og arkivskab . Loftrum er perfekte for hjemmearbejdspladser , og ikke bare fordi de giver en pæn krog for uinteressant edb-udstyr og et arkivskab-de fleste loftrum er relativt utilgængelige for offentligheden områder af dit hjem , hvilket gør dem en fantastisk beliggenhed for de personlige og finansielle oplysninger som regel gemt i hjemmekontoret .

Aktivitet Space

Hvis dine børn kan bare ikke ud til at Corral deres legetøj i deres værelser , eller nyder at gøre projekter eller spiller spil sammen , og derefter overveje at bruge loft rummet som en aktivitetsområde for børnene . Tilføjelse af en tabel for håndværk og spil , hylder til opbevaring leverancer og legetøj , og et tv , hvis videospil er en prioritet , kan hurtigt blive en hems rum til et samlingssted for børn og forældre ens.

Bibliotek Space

For dem , der elsker at læse , en hems rum er skræddersyet til at læse og lagring bøger . Indbyggede eller fritstående hylder , en lampe og en behagelig stol kan forvandle en hems rum til en hyggelig krog til curling op med en god bog , og pludselig spildplads bliver et sted, du vil se frem til at trække sig .

Omklædningsrum Space

Hvis dit loft er plads ved siden af soveværelset , så tag fordel af denne ekstra plads til at skabe et påklædningsværelse . En tabel og spejl eller forfængelighed og hylder eller andre opbevaringsmøbler for skønhed og styling poster plus smykker og tilbehør er alt hvad du behøver for at skabe en dressing værelse i dit loft rummet , alt imens frigøre plads i soveværelse og /eller bad .

lagringsplads

Ligegyldigt hvad størrelse hjemmet , kunne næsten alle bruge mere lagerplads . Med tilføjelsen af indbyggede eller færdige hylder , skabe og andre opbevaring stykker , kan en hems plads være en ryddelig opbevaring Krog . Uanset om den bruges til juledekorationer , familie arvestykker , eller bare odds og ender , der altid har brug for lagerplads , en hems område kan give organiseret lager for næsten hvad som helst .

Anden Artikel

  • omkostningseffektive hjem design
  • lakehouse interiør design ideer
  • trin for at installere keramiske gulvfliser
  • hvordan man designer en fuld farve soveværelse
  • Valance design ideer
  • typer af trapper case designs
  • hems design ideer
  •