Valance design ideer

Valance design ideerDer er masser af kreative design til sengeforhæng , men måske det mest vigtige ting at overveje, når du vælger en er matchende stil af Valance med resten af dit vindue behandling og matchende hele designet af vinduet behandling med din indretning . Efter at den primære beslutning er truffet , kan du gå videre til farve , mønster og tekstur .

Swag

Det materiale en swag Valance er fastsat enten til en stationær støtte ( såsom en længde af træ anbragt på loftet ) Eller på en stang adskilt fra Draperiet paneler , men det ser ud draperet i et eller flere muslinger på tværs af bredden af vinduet , hvilket giver en formel og elegant look .

Plisseret

En plisseret Valance giver en polstret look . Materialet hænger fladt , og sidelinje er præget med folder , enten en enkelt fold i midten (for de små vinduer ) eller flere jævnt fordelte læg ( for større vinduer ) . Dette design virker godt for afslappet, moderne decors .

Skræddersyede

Skræddersyet kapper er generelt adskilte , overlapper paneler af stof , der hænger fladt og ofte har accent elementer såsom pynteudstyr , knapper eller frynser for at tilføje interesse og dybde . Skræddersyet kapper er velegnet til formel , moderne decors .

ballon

En ballon Valance ligner en dame fulde nederdel , der er under samlet op på kant . Dens omfattende stof Bølger , skabe en elegant , romantisk effekt . Til smalle vinduer , er der to lodrette samler placeret i yderste ender af Valance , for større vinduer , er flere samler fordelt jævnt over hele bredden af vinduet

Tab Top

Tab toppen kapper bestå af et enkelt . flade længde af stof med sløjfer syet øverst , hvorigennem en gardinstang er indsat . Dette skaber en meget afslappet look og er nem at lave . Til dette design , vil det gardinstang viser , så en dekorativ stang er påkrævet .

glasudtagning

Dette er måske den mest almindelige form for Valance til køkken og soveværelse gardiner snarere end formelle gardiner . Bredden af Valance gøres bredere end vinduet og en kappe er syet ind i stoffet , gennem hvilken en flad gardinstang er indsat . Den ekstra bredde er taget op ved at skubbe den bredt udsnit af stof på det snævrere stang , skaber en ruffling effekt .

Tørklæder

Et tørklæde Valance er simpelthen en lang længde letvægt ( som regel stejle ) stof , der er draperet i swags over en gardinstang . Det er længe nok til, at materiale hænger ned over siderne af vinduet eller et vindue behandling , hvilket giver en afslappet , romantisk look . Ligesom fanen øverst Valance , er dette designet til at tillade en gardinstang til at vise .

Molding

En Valance lavet af dekorative træ giver en lignende virkning som en vindue, der kroneformen giver til en væg . Det skaber en tredimensionel boxed grænsen øverst i vinduet og er ofte brugt i forbindelse med skodder eller som eneste vindue behandling .

Anden Artikel

  • hems design ideer
  • hvordan man designer en fuld farve soveværelse
  • trin for at installere keramiske gulvfliser
  • omkostningseffektive hjem design
  • lakehouse interiør design ideer
  • typer af trapper case designs
  • Valance design ideer
  •